Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,maám mobilní internet,a chtěl jsem si doma udělat domací síť přes router usb.V obchodě mi poradil prodejce výrobek,který je pro mou potřebu nevhodný,poradil mi výrobek,který je wi-fi příjmač,tudíž vyhledá všechny signaly wi-fi,na který se mohu připojit.Což ja jsem nechtěl,přál jsem si wi-fi router přes který mohu vytvořit wi-fi signál.Mohu požadovat vrácení peněz?když jsem koupil na radu prodejce?Díky za odpověď
šel bych tam hned druhý den a vysvětlil mu, že došlo k nedorozumění. Nevidím problém v tom, aby vzal zboží zpět a protihodnotou prodal správné.
Platí to ovšem jen pro slušného prodejce. Darebák řekne, že jste to vy blbě koupil a výrobek je funkční, tak výměna nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.