Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém, ode dneška mi nejde se přihlásti na mail, připojit se na některé online hry (world of Warcraft),p2p sdílení( pomocí Strong DC ), QIP se mi připojil po několikanásobném restartování počítače. Stránky a stahování z nich jede normálně. Počítač jsem zkontroloval Nodem,Spybot Search&Destroy, prohlédl log z HijackThis a nic jsem nenalezl. Děkuji za radu
Ještě zde přiložím zprávu, comivypíše opera při pokusu o přihlášení se k mailu:
Chyba!
Časová prodleva serveru
Pokoušíte se přistoupit na adresu login.seznam.cz/... která je nedostupná. Zkontrolujte, zda je adresa zadána správně, a pak zkuste stránku načíst znovu.
Zabezpečené připojení: kritická chyba (552)
login.seznam.cz/...
Opera se nedokázala připojit k serveru. Server zřejmě používá nepodporovaný protokol SSL 2, který není považován za dostatečně bezpečný pro zabezpečenou komunikaci. Vlastník webu by měl provést aktualizaci na TLS 1.0 či novější.
Ověřte, je-li Vaše připojení k Internetu aktivní. Zkontrolujte, pracují-li ostatní internetové aplikace (pokud ne, zřejmě jde o problém nesouvisející s Operou).
Tuhle hlášku jsem už na seznamu viděl několikrát, chyba není u tebe, ale na straně seznamu Musíš počkat, až si to u nich dají do pořádku
Co se týká ostatních problémů, nezačal ti to blokovat p2p sítě tvůj poskytovatel připojení?
No, chyba nebude u poskytovatele. Aspoň doufám, protože připojení mam od firmy, kde se toto neomezuje, navíc tam dělá kamarád, takže doufám, že tím to není. Jednou už se mi to stalo a pomohl formát. Možná je to slabé místo ve Windows, jinak mě nenapadá čím by to mohlo být.
A nezměnil jsi nastavení ve svém firewallu, třeba i omylem? Zkus ho případně vypnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.