Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Původní Název Souborů V Počítači

Od: garfieldkomiks* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
měla bych otázku ohledně souborů v počítači.
Stáhla jsem si v kavárně pár hudebních melodií, které jsem si doma "pojmenovala" jak se mi zachtělo, ale několik melodií se mi opravdu líbilo a chtěla bych toho dj podpořit, jenže už nevím, jak se ten soubor jmenoval, protože jsem si to přejmenovala...
No, prostě to zkrátím, neznáte prosím nějaký program (nejlépe zdarma) odkud by šly zjistit minulé názvy souborů či historie jejich úprav?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

1x

Po prejmenovani je ten puvodni nazev prepsan a nejde obnovit.

Jestli jsi ale pouzila svuj PC ke stahovani (a ne treba jen USB klicenku na nejakem verejnem PC), tak se podivej v prohlizeci do historie stahnutych souboru. Jsou tam uvedeny jejich puvodni nazvy a treba podle jejich velikosti nebo datumu/casu muzes dohledat, jak jsi je prejmenovala.

Take jestli to jsou mp3 soubory, tak se podivej do jejich ID tag. Mel by je umet zobrazit tvuj prehravac skladeb mp3 v PC (WinAmp apod.). V tech ID zaznamech by mohlo byt jmeno autora a puvodni nazev.

stonek*
hodnocení

0x

Jestli je to známý dj mohl by pomoci Shazam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]