Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace-zadarmo, funkční i offline

Od: shady* odpovědí: 8 změna:

dobrý den, hledám nějákou dobrou navigaci do telefonu (htc), která by byla zdarma dostupná, funkční i v offline režimu a aby tam byla celá evropa, dekuju moc :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordweb24*
hodnocení

0x
Dinavix...

kamilk4
hodnocení

0x

hodnocení

0x

sygic, navíc je teďka v obchodě zdarma

hodnocení

0x
Sygic není zdarma. Jen na 7 dní, potom jen umí najít trasu, ale navigovat už ne.
doplněno 18.08.14 12:10:

Stáhnul jsem si free verzi Sygic, hlasová navigace a podrobný popis cesty fungovaly 7 dní, potom že si mám zaplatit.

kamilk4

Mám instalaci Sygiku v souboru .apk cca 6 mega,dále se do ní stáhnou z netu mapy a opravdu to funguje.Prověřeno až na UA(Ukrajina)...

kimbert*
hodnocení

0x

dobrou navigaci do telefonu (htc), která by byla zdarma dostupná, funkční i v offline režimu-tak taková neexistuje,protože tam nebudou pravidelné aktualizace map,já můžu doporučit relativně levnou a dobrou Aponii GPS,najdi si ji na google play a přečti si recenze,mně ještě nikdy nezklamala.

opredat
hodnocení

0x

Vic jak rok pouzivam po Evrope k plne spokojenosti MapFactor - offline navigace od ceske firmy, aktualizace map i 2x do mesice. Presna a rychla (to je spis asi telefonem), mnoho nastaveni. Snad pojede i v HTC.

hodnocení

0x

Be on road, ale má dvoje mapy a musíš ty openstreet- zdarma

play.google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]