Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anonymita na internetu

Od: tesnost* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, máte někdo nějaké tipy jak si zachovat anonymitu na internetu, popřípadě, které programy nemít v PC, protože poslední dobou mám dojem, že u většiny programů člověk při instalaci stvrzuje, že ten program bude mít k přístup k jeho datům v Pc. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wogoos*
hodnocení

2x

Normálně se dál koukej na péčko, akorát pak smaž historii.

tesnost*
hodnocení

o to mi nejde, horší je třeba internetové bankovnictví, nebo ostatní co se dělá přes net

hodnocení

0x

Anonymitu lze částečně zachovat přes Tor.

Které programy nemít v PC? Takové,které po Tobě chtějí přístup k datům.Zkus najít jiný ekvivalent.

A jinak,před Velkým bratrem se neschováš.Máš přelepenou webkameru?

tesnost*
hodnocení

Myslím že vyhnout se programům, které mají přístup k datům dnes opravdu nejde, dělá to i třeba servisní balíček windovs, a webku nemám.

hodnocení

0x

Mě se líbí jak chce být plno lidí anonymních, ale na FB s prominutím vyblejí snad všechno :) Tím neříkám, že je to tvuj případ, ale to samé anonymní proxy, super, prostě někdo nádherně sleduje provoz :)

Internet anonymní není, to je prostě fakt, omezit to můžu jen informace který sám nedodám/nenapíšu, ale jinak je to prostě problém, nebo spíš vlastnost. Probramy nepoužívat pochybné, ale to nejde tak snadno specifikovat a hlavně nemít zablešený systém ;)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak si vypalte Live-CD s OS Linux, nabootujte do RAM a můžete se pohybovat na internetu. Na HDD se nic ukládat nebude (pokud tam nebudete chtít stahovat) a při odchodu z OS Linux se zase vše z RAMky vymaže - v OS Windows nebude žádná změna. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]