Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hromadná uprava html

Od: htmlak odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, píšu stránky v html v programu psPad. Mám tam hodně stránek cca 20 a chtěl bych nějak hromadně upravit třeba nadpis z Poradte.cz na Poradte. Jde to udělat nějak hromadně? něco jako najít a nahradit . Děkuji za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Hledat ► hledat/nahradit v souborech Zadáte nahrazovaný a nový text, vyberete, v jakých souborech se má text nahradit, naklikáte cestu k adresáři ► OK

Viz obrázky:

Hromadná uprava html
Hromadná uprava html #2
Hromadná uprava html #3

mororo*
hodnocení

0x

Ahoj existujou programy které toto umožní ale asi nejpraktičtější by bylo přejít na PHP a editovat fotky hned po uploadu který by automaticky přidal na stránky a tím by tím vším pro tebe ta prace skončila jen si to naprogramovat a nebo najít již hotovou fotogalery system na php pokud se jedná o specialní stránku na fotogalerie, ale hlavně záleží jak často chceš fotky přidávat. Pokud by jsi chtěl pomoc s hotovo fotogalerii ohledně nastavení a tak není problém mi napsat do vnitřní pošty.

Zde nějaké najdeš ale nezkoušel jsem je.
stahuj.centrum.cz/...

doplněno 11.09.14 01:55:

Ja idiot pochopil že jde o fotografie to ze mě dělá ta nevyspalost :-D

rv*
hodnocení

0x

Alternativne treba www.wingrep.com

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]