Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je dobrý tento notebook

Od: valka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.Poradíte zda je dobrý notebook HP Pavilion 17-e100sc?Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je dobrý, rozhodně bych se jeho koupi nebál.

lmgify

Je tezke rict, jestli ten notebook je dobry nebo ne, protoze nevime, na co si ho tazatel kupuje a jake tedy na nej klade pozadavky.

Nekomu by treba mohl vadit jeho rozmer a vaha, kdyby ho chtel casto prenaset. Jinemu by vadila ta cena. Nekomu dalsimu treba ta grafika Proste jak pis, kazdy na to ma jine naroky a ocekava od toho jine veci.

valka*
hodnocení

Jelikož jsme starší manželé,tak jej chceme jen na takové leehké brouzdání po netu a facebooku a na to použití třeba v nemocnici.

lmgify

Tento notebook ma velky displej, velke rozliseni, hodne pameti, výkonný vyhrazený čip, ... Na to, na co to plánujete použít, by vám stačil i méně výkonný notebook za méně peněz. S integrovanou grafikou, bez DVD, jestli i hůře vidite, tak třeba ani nepotřebujete tak vysoké (tj. drobné) rozlišení.

Zajdete si ho nejake prodejny, kde maji vystaveno vice notebooku a na par se jich podivejte. Jakou velikost asi tak chcete, jake rozliseni na obrazovce vam vyhovuje (jestli opravdu potrebujete tech 1600x900 nebo jestli 1366x768 vam bude stacit atd.).

Zkuste si na te Heurece ve sloupecku vlevo nastavit par parametru a uvidite, jak se hybe cena a jaky je vyber (z kolika modelu).

kangaroo*
hodnocení

0x

No jestli je to tento s Intelem i3 za 13 táců, tak bych ho nekupoval.

notebooky.heureka.cz/...

Za stejnou cenu pořídíte nové i5 a i7 s full HD displejem a raději bych koupli kombinaci notebooku s SSD diskem a k tomu přes USB3.0 připojil ext. 3,5"velkokapacitní disk 2TB-3TB za cenu toho notebookového 1TB disku nebo pokud chcete lepší, nultfunkční a o trochu dražší variantu, tak si kupte NAS a připojíte i TV a jiné smart zařízení v domě.

lmgify

Schvalne jsem se na ten FullHD "za stejnou cenu"chtel podivat, protoze vim, ze FullHD displeje, zvlaste v techto velkych uhloprickou, jdou cenove strasne nahore. Tak jsem to notebooky.heureka.cz/...">naklikal a pochopitelne ani nahodou. :( Odebral jsem tedy pozadavek na Win8 a nic :( Odebral jsem jeste pozadavek na i5 a i7 a zase nic :(

Ani pro o stupen nizsi rozliseni (1600x900) se tam clovek vejde, jen pokud nechce ani OS ani i5/i7. S tim i5 to zacina na 14 tisicich. Existuje jen jeden Acer, ktery se i s Win8 vejde do 13,5 tisice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]