Nejste přihlášen/a.
Do počítače chci novou grafiku, byl jsem rozhodnutý pro ASUS jelikož byla zlevněná na 6700 a ted stojí 7300, takže nevím jakou z těchto třech koupit , jaká je nejkvalitnější.
Také u Sapphire jsou 2 roky záruka a u ostatních 3.
Co bude nejvýhodnější a nejlepší?
czc.cz/...
czc.cz/...
czc.cz/...
Tak pokud je to do té skříně, o které zde již byla řeč v jiném tématu (nevím, proč opět nepokračujete tam), tak sapphire určitě ne, jelikož má na délku 308mm.
A z dvojice msi x asus o něco malinko lépe vychází msi. Jak cenově, tak nepatrně i parametry.
do této skříně - alza.cz/...
Vjde se tam v pohodě, jen mě zajímá zda mám vzít tu nejlevnější. Nebo jestli třeba jsou na nějaké značky dlouhodobé stížnosti.
Tak to jo. Řekl bych, že všeobecně je Sapphire vnímána trochu hůře, co se spolehlivosti týče, ale na druhou stranu i to MSI se Vám může po... (zákon schválnosti znáte). Výkonově jsou nastejno, takže rozdíl je 600Kč za 1 rok záruky navíc...Asus je v tomto souboji out, jelikož za nejvyšší cenu nenabídne nic navíc.
Možná, že to ušetříš a budeš mít i 3roky, když se koukneš na levnější eshopy na Heurece
A tahle levnější je ohodně horší? Nebo jí stačí jen odemknout či OC a bude stejná?
Však to taky byla reakce na něj a jeho dotaz: "A je výhodné 1 rok zaruky navíc nebo levnější o 600Kč?"
Jinak samozřejmě se ta 280 "nonX" dá přetaktováním dostat zhruba na úroveň 280X. Otázka je, či je dotyčný ochoten do toho jít, už při výběru procesoru se totiž vzdal jeho taktovatelné varianty.
Asi by bylo lepší 1 rok záruky navíc podlě mě.. Jinak 280X je s výkonem výšše. Jinak s taktováním nemám žádné zkušenosti, takže nevím jak to chodí, ale když ji budu točit na vyšší výkon, tak je větší šance, že odejde, pokud jsem dobře četl.
Jinak koukal jsem i na Nvidia, ale žádnou za podobnou cenu s podobným výkonem jsem nenašel.
Díky za další rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.