Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuju pomoct s internetem

Od: ahoj* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, nevíte proím vás jak se jmenuje taková stránka, na které si můžete zadarmo psát s technikem a on vám poradí. Jednou už jsem si s ním psala, akorát teď nemůžu najít tu stránku, prosím nevíte někdo?...moc byste mi s tím pomohli. Předem děkuji za odpověď.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

commonman*
hodnocení

2x

Dobrý den , asi záleží jaký konkretní dotaz máte. Třeba bychom Vám mohli pomoct i zde. Jinak zkuste zjistit stránky Vašeho providera , vetší firmy často mívají bezplatný helpdesk.

ahoj*
hodnocení

Nevím jak odstranit vir-naskakují mi pořád reklamy jedna uprostřed dole,druhá uprostřed vpravo a třetí uprostřed vlevo. Někdy se další zobrazí i přes novou záložku. Ale bohužel nevím co s tím.

commonman*

Zkuste si stáhnou toto stahuj.centrum.cz/... nainstalovat a spustit. Projede Vám to PC a vyčistí malwaver , velmi často to s tímto problémem pomůže.

A nebo tento stahuj.centrum.cz/... osobně s ním mám lepší zkušenosti.

ahoj*
hodnocení

A neodstraní tato aplikace nebo nepoškodí některé soubory v počítači?

commonman*

Ano odstraní to právě ty věci které nechcete , spíše stáhněte ten spyware terminátor. Ten je proti vyskakujícím reklamám a jinému dalšímu svinstvu jako dělaný.

Před tím než ji spustíte , si můžete vytvořit bod obnovení windows , který Vám pak PC vrátí do původního stavu před instalací. Je to jistota. Jinak ty programy by neměli nic udělat ,nicméně již se mi jednou či dvakrát stalo , že to šáhlo kam nemělo a musel sem obnovovat PC , nebál bych se toho však . protože zrovínka ten spyware terminátor používám denně.

ahoj*
hodnocení

Děkuji mockrát. Ještě mám poslední otázku, jak se vytváří ten bod obnovení?

Bod onovení: nabídka start - všechny programy - příslušenství - systémové nástroje - obnovení systému ;)

ahoj*
hodnocení

Ale je mám ten novější Windows, takže tam nemám tuto nabídku.

Ale máte. Klikněte levým myšítkem na START vlevo dole.

doplněno 13.08.14 11:30:

Na druhé konci drátu jsem já :-D, ale bod obnovy mám napsaný. Občas ho potřebuji

Potřebuju pomoct s internetem
commonman*

i v 8.1 to tam někde je , jen si nepamatuji kde používám 7mičky našel sem jen stránku v AJ snad Vám to pomůže podle obrázků pcmag.com/...

ahoj*
hodnocení

Děkuji mnohokrát, a myslíte že je to nutné?..že když to neudělám opravdu se mi všechno vymaže?...když jste si to stáhnul poprvé tak jste to taky zálohoval nebo jste to dělal bez toho a nic se vám neodstranilo?

commonman*

No nemělo by se nic stát smaže Vám to jen malware o dokumenty a data nepřijdete , ale jsou i vyjmečné případy a muže Vám to poškodit registr ve win a systém Vám pak nenaběhne. To ale použe pokud byste byla ten největší smolař. A i tak byjste měla mít možnost vrátit pc do funkčního stavu pomocí obovy (klidně nějaké starší)

Ale Ccleaner nečistí malware, ten čistí nepotřebné, log a cache soubory, neřeší zda jsou nebezpečné a nebo ne, tím pádem porovnání s spyware terminator je k ničemu.

Na bordel určitě projet antivirem a pak dobrý je malwarebytes.org/... ta free verze

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]