Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit o radu, mám nový notebook Futhitsu siemens Amilo 2550 a dneska jsem na druhý počítač nainstalovala router, abych měla net i na notebooku, internet na notebooku šel, pak jsem nainstalovala hru a počítač se potřeboval restartova. Po restartu mi naskočila černá obrazovka a hláška invalid system disk, please replace disk and press any key. Disk jsem vytáhla, ale počítač nenajel, vůbec nevím v čem je chyba, mám windows vista a instalační cd nemám pouze zálohy.
Díky moc za případné rady
Zuzana
Neřekla jste, zda jste počítač restartovala, nebo aspoň zda jste po vytažení disku stiskla libovolnou klávesu, jak to po vás chtělo a co se dělo dál?
Takže počítač v prvé řadě restartujte a hlaste, co se děje. Přičemž by bylo milé, kdybyste si uvědomila, že vám nekoukáme přes rameno.
Díky.
počítač jsem restartovala, zmáčkla libovolnou klávesu a furt to píše to samé a nic a nic se neděje ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.