Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať či by ste mi mohli poradiť. Študujem na strednej škole MPS (mechanik pc sieti) mám tam aj programovanie a pod. Chcel by som sa spýtať či mi poradí niekto ako vytvoriť internetovú hru ako je napríklad SFgame, Tanoth a podobne. Chcem sa učiť novým veciam a som nato pripravený. Len potrebujem vašu pomoc.
Tak jestli znáš PHP, HTML, CSS, Javascript, Jquery, tak co ještě potřebuješ? Případně můžeš použít flash.
Plus ještě znalost databází. Ono programově vytvořit takovou hru není snadné, ale ještě těžší je ji vymyslet. Chce to něco nového, zajímavého, chytlavého co budou lidi hrát, protože bez takového nápadu to bude k ničemu.
Chtěl jsem naznačit, že pokud nemá tyto znalosti, tak by to pravděpodobně nestihl ani do konce maturity. Je to přeci jen i o designu a vůbec já si myslím, že na takových věcech pracují minimálně tři lidi 2 programátoři a jeden designer, ale v praxi asi spíš ještě nějaký manager. Neumím si představit jak by jeden člověk mohl vytvořit nějakou kvalitní hru jen tak z ničeho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.