Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVB-T tuner pro Android i Windows

Od: klobaska* odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu jaký zvolit externí tumer pro příjem dig.vysílání DVB-T (nejlépe s možností externí antény pro kvalitnější příjem). Rád bych externí tuner příležitostně využíval na tabletu (Android) v při stanování (tablet podporuje připojení OTG) a také na notebooku (Windows XP).
Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Počítejte s tím, že USB TV karta má výrazný příkon. Má Aver Media se hodně hřeje (ale je velmi citlivá, doporučuji). Bude ždímat aku v tabletu. Ovladače Android - nevím.

PS: rádcové - může vlastně dát tablet USB TV kartě napájecí napětí 5V?

hodnocení

0x

Já už dlouho používam toto:

alza.cz/...

Když jsem to kupoval, tak nic jiného na trhu pro Android nebylo, konektor pro externí anténu jsem musel přidělat a mikro USB jsem posunul, aby mi to celé nepřekáželo na sluchátkový výstup :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]