Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potrebujem poradit !

Od: peter* odpovědí: 3 změna:

Čaute , chcel by som vediet Váš názor na moj PC ci je fakt taky výkonny ako sa zda . Pc som kupil pred 2 dnami hry ako DAYZ , ARMA 3 , NFS RIVALS ... mi sekajú na mediume nechápem prečo ! Čo je teda slabé na mojom PC ludia ak viete tak mi prosim poradte bol by som Vám vdacný .

ZLOŽENIE PC : CPU AMD FX-8320 8CORE Box (3,5GHz, 16MB)

GIGABYTE GTX760 2GB(256)aktiv 2xD DP D5

8GB DDR3 - 1866MHz Kingston HyperX Fury Black

Zdroj 600W CHLADIČ CPU Coolmaster Hyper T4 MS Win 8.1 64Bit

Dúfam že mi poradite .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím, zkuste aktualizovat ovladače grafické karty. Jinak PC sestavu mate hodne dobrou :)

machr*
hodnocení

0x

Za ten procesor jsi dej facku Intel i při menším taktu má mnohem větší výkon amd jen hřeje ,ale problém hledej buď v těch ovladačích a nebo jsi šetřil na základové desce která bude mít přenosové rychlosti na úrovni 386 :D Jinak grafická karta je podle mě ta nejlepší jakou jsi mohl vybrat kté ti gratuluji ;)

hodnocení

0x

a základní deska? PC je skládané?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]