Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání videa na YOUTUBE

Od: lalalalalal odpovědí: 8 změna:

Ahoj, natočila jsem si video a vložila ho na youtube. Má 12 minut. Ale jak se dívám, tak mi to tam píše, že nahrávání bude trvat 900 minut! Teď tam mám asi 7%. Nevíte jestli to nejde nějak urychlit? Nemůžu pochopit, jak 12 ti minutové video se může nahrávat takovou dobu! :( ( Prosím o radu. :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nezáleží jak je video dlouhý, ale jak je velký. Koukni se na velikost souboru s videem. Kolik MB, případně i GB to má?
lalalalal
hodnocení

13,9 GB, je to moc?

neo4440

No to je hooodně veliký

mases*

Asi bych video překonvertoval na jiný formát aby nezabíralo tolik :)

lalalalal
hodnocení

Aha, a můžu se zeptat na jaký :)

chizuru*
hodnocení

1x

No, z velikosti soudím že bude ve formátu AVI. Bude lepší to překonvertovat do formátu jako je MKV, který zabírá mnohem, mnohem méně místa (Rozlišení tipuji na 1920x1080 tak mohu odhadem říct že 12 minut ve formátu MKV bude mít velikost řádově ve stovkách MB).
Ale hodně důležitá je také rychlost internetu (Konkrétně upload). Ale s tou se kromě změny připojení nic dělat nedá...

lalalalal
hodnocení

Strááášně moc děkuju! Neuvěřitelně jste mi pomohli! Jsem vám vděčná :))

praivo*
To bude spíš záznam z Frapsu, který neví, co je to komprese. Tam by něco přes 1 GB/min i celkem sedělo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]