Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi Karaokeparty

Od: kacivl odpovědí: 5 změna:

Ahoj.
Nevím proč, ale když jdu na www.karaokeparty.com a chci zkusit něco zpívat, tak vyberu písničku no.. Mám takovej ten mikrofon se sluchátkama. Tak to nastavím a ve sluchátkách zvuk slyším, ale ten můj hlas se tam nenahrává.. Najel jsem i do nastavení v pc a mikrofon šel když mluvím..
Tak nevíte čím to je?
Děkuji moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miila
hodnocení

0x

Poškozený vodíč (kábl) ,(zkuste propísknout takovým tím měřákem )

jatihelpnu
hodnocení

0x
hele asi jsi to blbě nastavil a nebo máš levný sluchátka od Ťamanů™
jarisan

anezka*
hodnocení

0x

Ahoj ! Mně se to taky stallo ale pak jsem zjistila že jsem neodsouhlasila že může použít tento mikrofon protože to vždycky u jakékoli hry dávám nepovolit tak jsem to taky automaticky dala a pak jsem na to přišla jestli jsem ti pomohla jsem moc ráda.

jarisan
hodnocení

0x

ahoj,také se mi to stávalo ale musíš si přehodit na jinej mnikrofon třeba na kamerovej:))

*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma karaokeparty

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]