Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení samsungu k Pc

Od: tesnost* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, nejde se mi připojit se Samsungem Galaxy Ace plus, přes usb k Pc, chtěl jsem si nainstalovat Samsung Kies a Samsung Pc studio, ale od těchto dvou programů mě odradilo to, že v licenční smlouvě psali a chtěli souhlas, že můžou odebírat data z mého mobilu a Pc. Nevíte tedy o nějakém programu, který nemá přístup k mím datům a umožnil by mi připojení mobilu k PC? Díky

Připojení samsungu k Pc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kies
hodnocení

2x

jedině Kies - nebo připojit jako externí disk... jde to nastavit v telefonu - jako výměnné úložiště..

tesnost*
hodnocení

Díky, napsal by si ještě bližší návod jak nastavit ten mobil jako výměnné uložiště?

capri*

Stáhněte a nainstalujte do PC oficiální ovladače Samsung (po kliknutí na odkaz se zahájí stahování)...

SAMSUNG USB Drive/...

(Jedná se o ovladače extrahované z instalace Kies resp. jinak řečeno při instalaci Kies dojde zároveň i k nainstalovaní ovladačů a jejich instalátor je pro případ nutnosti uložen ve složce programu Kies. Instalátor je určený jak pro 32 tak 64 bitovou verzi Windows.)

A následně postupujte podle pokynů v uživatelské příručce na str. 108 "Připojení jako velkokapacitní paměťové zařízení". Pakliže příručku nemáte pak je ke stažení Zde (klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte "Uložit odkaz jako.."pro zobrazení potřebujete program pro čtení PDF souborů jako je Adobe Reader, Foxit Reader apod.).

doplněno 11.08.14 08:24:

Oprava odkazů...

SAMSUNG USB Drivers for Mobile Phones

downloadcenter.samsung.co/...

Uživatelská příručka Samsung Galaxy Ace Plus

downloadcenter.samsung.co/...

tesnost*
hodnocení

nainstaloval jsem si ten usb driver a pořád to samé, Pc nemůže rozeznat zařízení

kulik*

restartuj Pc,i telefon ...pořád nic?

tesnost*
hodnocení

pořád nic, zkoušel jsem to spojení hodněkrát

kulik*

zkoušel si to i přes jiný usb port?

tesnost*
hodnocení

dokonce i na jiném PC, a na několika verzich programu Kies od samsungu

doplněno 13.08.14 06:49:

ještě možné, jestli by nepomohlo to, že v tom mobilu mám neaktualizovaný software, prototže nemám wifi, tak to zkusit zaktualizovat, ale stejně pochybuju

doplněno 13.08.14 06:50:

myslím že poslední možností co mi zbyde, tak je vythovat sd kartu a dávat jí do Pc přímo jestli by to přečetlo, ještě sem to nezkoušel, ale dříve mě to šlo se spojit s mobilem a Pc, ale nevím co se změnilo

tesnost*
hodnocení

taky sem nainstaloval asi dva Service Pack Windovs

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]