Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Právě jsem nainstaloval Windows 7 Home edition (měl jsme XP), ale nevím jak tam dostat češtinu? Někdy jsem četl, že to nelze, tak se chci zeptat, jestli se doba nějak nezměnila a jestli už Windows 7 tu možnost nějak nabízí? Popř. jiný způsob jak jí do PC dostat.
Díky moc za rady
Asi před měsícem sem absolvoval tu samou operaci a mám to v češtině. Mně to ale dělal servisman.
W7 neumi MultiLanguage Pack. Neumi to ani Professional. Umi to jen Enterprise. Viz tento prehled.
Na to DVD Language Pack se podivam. To zni zajimave.
doplněno 11.08.14 08:41:Aha, tak jsem to pomotal. Windows 7 (asi libovolna edice) umi prepnout do libovolneho jazyka, ale neumi jich pouzivat vice soucasne vedle sebe (napriklad pro kazdeho uzivatele jiny jazyk - ta je ten Multilingual User Interface, ktere umi jen W7 Enterprise nebo pak W8).
doplněno 11.08.14 08:47:Vice na strankach Microsoftu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.