Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FIFA 15 a chybná hláška při spuštění?

Od: sad odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, chci se zeptat zda někdo neví jak vyřešit tento problém na obrázku. Včera vyšlo demo chtěl jsem vyzkoušet jelikož jsem hráč fify a najednou tato hláška a nevím co stím. Mám aktualizované v Pc všechno co by to mohlo brzdit ale ani tak při kliknutí na continue hra nenaběhne.
Děkuju za radu

FIFA 15 a chybná hláška při spuštění?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fialic
hodnocení

2x

když dáš continue ti to jde? (popřípadě aktualizuj Microsoft Net Framework )

sad
hodnocení

ne nejde, a aktualizovaný na nejvyšší verzi už mám dávno :) a nejde :(

hodnocení

0x

asi tam je naka chyba , dela to vice lidem.

metalkodl

Měl jsem stejný problém, na youtubu jsem našel video, jak toto odstranit. Hru jsem spustil, ale sekala se nehorázným spůsobem. Vytížení mého CPU 4 jádra na 100%, Gpu 0 % Nechápu. Takže zatím nehraji. Tady je to video s návodem.

oxiigencz
hodnocení

0x

mám stejný problém.. video tento problém odstranil ale hra se seká neskutečným způsobem.. tak hledám co s tím :(

llory

chci se zeptat jestli ste ten problem uz vyresil? uz si nevim rady jak to opravit

sakal1222

cau videl sem to video ale nevim kde mam stahnout to dxcpl? poradite prosim sem bez radny

fifar

zippyshare.com , tam najdes to dxcpl , ja som to spravil tak ako to je vo videu ale hra zacala trocha sekat takze teraz zas neviem co stym, navise mam oreginalku a plnu verziu

janek*

Poradil bys mi jak jsi ten problém vyřešil vím, že je to v tom videu, ale nejde mi to. Dík za odpověd

dzouzee
hodnocení

0x

Mam ten stejný problém s originálkou plné hry :(

blaster

Ahoj už si to nějak vyřešil s tou plnou hrou?

1300vpici
hodnocení

0x

Co s tou 15kou dělaj kurva? Já ji pustím,vyberu jazyk a v ten moment mi to přestane pracovat ... Mel bych to rozjet na nejvyšší :( aspon ze sem zato dal 1300,a je to z alzy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]