Nejste přihlášen/a.
Nemůžu se připojit k bluetooth.Když dám:zařízení a tiskárny>přidat zařízení bloetooth, tak nb se tváří jako že načítá, ale to je vše.Nenabídne žádné zařízení. Zařízení-mobil BT vysílá i přijímá (s jiným mobilem se spojí bezproblémově).Pokud se snažím otevřít: Změnit nastavení bt-nereaguje vůbec. Zkrátka bt jako by nebylo. Na hlavním panelu je rovněž zobrazeno, jako funkční.Myš-bezdrátová je funkční. Ze zařízení a tiskárny taky zmizely tiskárny. OS W7 HP x64. Už mně nenapadá, kde jde BT spustit, nebo nějak opravit připojení.
Kolega má "packarda" a stejný problém, ale s WiFi (BT nepoužívá). Vždy je to stejné - nemá jej zapnutý. Stačí stisknout podsvětlenou klávesu vpravo nahoře na klábosnici, už si tedy nepamatuji přesně kterou, ale je označená symbolem WiFi. V noťasech se běžně používá stejný HW jak na BT tak na WiFi, tedy bych kontroloval právě zapnutí tohoto tlačítka - musí svítit. Jinak BT má ve vlastnostech nějaké jméno a možné nastavení viditelnosti. Když je to správně, na TLF jej bude vidět jako možné zařízení v okolí (ale tohle jistě víte). Na lenovu mám zas posuvný přepínač na hraně pod klávesnici, je to různé, ale NB mají možnost "natvrdo" odstavit tyto zařízení vzhledem k úsporám energie. Myšička má svůj vlastní klíč do USB a nemá nic společné s BT a WiFi. Zmizení tiskáren by nemělo být i po jejich odpojení, ale zkuste je připojit a zapnout, měly by naskočit samy, soubory jsou již nainstalovány.
Pravda, jsem také hledal, proč mi zmizlo BT a pak jsem zjistil, že se objeví, když zapnu WiFi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.