Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rušení chatu: v aplikaci Facebook; Nokia

Od: anzionka® odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám dotaz. Vlastním stařičkou Nokii, dotykovou, se Symbianem a mám v ní jakousi aplikaci facebook ( store.ovi.com/... Na internetu jsem četla, že se v ní bude rušit chat či co a že majitelé mají přejít na facebook messenger. Tak by mě zajímalo, jestli to platí jen pro Androidy nebo i pro Nokie? Protože facebook messenger není pro Symbian dělaný, tak nevím, co budu dělat, jestli mi opravdu zruší chat. Díky za odpovědi. Anzionka.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Já myslím, že se to týká jen androidu. Chtějí podpořit používání messengeru a když na symbian není.. Já už teď na chat bez messengeru nemohu. Místo chatu je v té záložce aplikace na FB odkaz na stažení messengeru - na chat a SZ se nedostanu.
Mě osobně tím strašně naštvali a vrátím se na mobilu k prohlížení přes browser (tam to funguje stejně jako na PC) protože kvůli FB nechci mít dvě aplikace.. Hodně lidí jim to vyčítá. Jedna aplikace nutí instalovat druhou od stejného vydavatele :(
doplněno 10.08.14 12:04: To Vám věřím, ale chci mít možnost volby.
punker*

Mě například messenger vyhovuje a nemůžu si to vynachválit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]