Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradite nezkuseny? :)

Od: krodolek12* odpovědí: 11 změna:

dobrý den , chtela bych se zeptat jestli tolik programu od microsoft visual , a jestli muzu odinstalovat neco od asus ( muj pc je od asusu) ,

dekuju vam dopredu za vase rady :))

Poradite nezkuseny? :)
Poradite nezkuseny? :) #2
Poradite nezkuseny? :) #3

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

meart*
hodnocení

1x
Visual urcite neodinstalujte je zapotrebi pro spravnou funkci spousty aplikaci, zabira to par mega tak proc? Jsou to systemove veci tak je nechte byt. Odinstalujte jen to co si sama nainstalujete (app, hry atd)

iz*
hodnocení

0x

Já Ms Visual nepoužívám (ani Ms Silverlight). Potřebujete je? Zdá se mi, že tam máte zbytečně moc verzí (od 2005), přijde mi zbytečné mít nainstalovány i verze x86 a x64 zároveň. Jaký používáte OS?

Já bych odinstalovala ty nejstarší (2005 a 2008), restartovala a pokud systém bez problémů naběhne, pokračovala bych 2010, po dalším restartu i 2012. U 2013 bych ponechala jenom x86 nebo x64 (podle OS).

Ale jestli s tím nemáte zkušenosti, radši to svěřte nějakému kamarádovi.

I pod 64bit systémem se spouští spousta aplikaci jako 32bit.
praivo*

Zrovna u tohoto by v počítači měly být všechny verze, protože každá obsahuje něco jiného (např. verze 2013 není vylepšená verze 2012, ale samostatný balík).

krodolek12*
hodnocení

mám windows 8.1

hodnocení

0x

Já bych se spíš zeptal, co tě k tomu vede, odinstalovat tyhle věci? V dnešní době mnohaset gigových pevných disků to zabírá naprosto neznatelnou část kapacity.

krodolek12*
hodnocení

ja se jen tak ptam , jestli to nejak neco neudela z mym ntb kdyz to odinstaluji

Těžko říci, jestli to něco udělá, ale pravděpodobně asi jo. Já bych to tam s klidným svědomím nechal. Wokna jsou tak vzájemně provázaný, jedno s druhým a třetí se čtvrtým, že snad ani velký Bill sám neví, co to udělá, když nějakou systémovou část odinstaluješ.

Já být tebou, to tam s klidným svědomím nechám. Pokud tě trápí plný HDD, tak se jistě dá odinstalovat kvanta jiných ptákovin, co OPRAVDU zbytečně zabírají volné místo. Ale tohle bych tam nechal.

babcaz

Přečetla jsem si co píšete o plném HDD,mně by zajímalo,jaké ptákoviny co zabírají volné místo to jsou?Co se dá odinstalovat,aby tam nebylo zbytečně?Díky

Plný disk na disku může být více věcí. Například když děláte aktualizace systému, tak ten stažený instalační software často zůstává na disku. Zkuste spustit Čištění disku. Já se obykle dívám i do adresářů Windows a do tempů pod Documents and Settings či jak se ta složka jemnuje. Podívejte se pod Local data nebo jak to tam máte. Jsou tam adresáře s tempy

hodnocení

0x

Některé aplikace které si nainstalujete prostě potřebují Visual C++ redistr... Když to odstraníte tak nebudou fungovat. Může přestat fungovat například přehrávač hudby, videa apod. Já mám něco podobného u softwaru pro hudbu který byl buď na DVD od desky nebo na CD od zvukovky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]