Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Harddisk málo místa

Od: hejkal® odpovědí: 3 změna:

Na jednom starším NB s OS W-XP SP 3 jsem otevřel Přidat nebo odebrat programy... Je tam toho požehnaně. Je pravdou, že nevím, co by tam nemuselo být, a hlavně na co aspoň polovička slouží.

Třeba u IE 8 jsem nechal zobrazit i aktualizace, a koukám, že jsou tam i od roku 2009, 10, atd. až do 2014. Mám dotaz, je nutné tam nechat všechny aktualizace, nebo jen ty poslední? Nejstarší na obrázku červeně, nejnovší zeleně...

podobně u té Javy. Nenahradil ten Update 7 starší Update 6 a pod? Co mohu odstranit bez škody?

a dále: Je tam MS Office Prof. 2003 velikost 588MB, k tomu Compatibility Pack Off 2007 velikost 211MB, dokopy téměř 0,8 GB Čím ten program nahradit? Menší, free, aby zvládl soubory MS Office stačí editor, tabulky a prezentace...

pěkný den přeji všem! Tady se čerti žení...

Harddisk málo místa

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, odpovím až na poslední část dotazu. Patrně bych si vyzkoušel program viz odkaz a v případě, že bych byl spokojen, tak bych MS Office odinstaloval. Zdravím!

cs.libreoffice.org/...

hodnocení

0x

Mám dobré zkušenosti s programem tune up, nejen že odstarní staré body obnovy, vyčistí nepotřebné dočasné soubory systému, ale dokáže analyzovat disk a vytáhne co zabírá nejvíce místa (o optimalizaci systému nemluvím, ale to umí taky :) )

stenlycich*

pro honzarce1 prosímtě tune up od avg nebrat nebot zatěžuje systém ale strašně je plno jiných programů ale ty jako běžnej uživatel nepotřebuješ.Jednou za čas stačí pc nebo ntb vyčistit ccleanrem je free a plně stačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]