Nejste přihlášen/a.
Na jednom starším NB s OS W-XP SP 3 jsem otevřel Přidat nebo odebrat programy... Je tam toho požehnaně. Je pravdou, že nevím, co by tam nemuselo být, a hlavně na co aspoň polovička slouží.
Třeba u IE 8 jsem nechal zobrazit i aktualizace, a koukám, že jsou tam i od roku 2009, 10, atd. až do 2014. Mám dotaz, je nutné tam nechat všechny aktualizace, nebo jen ty poslední? Nejstarší na obrázku červeně, nejnovší zeleně...
podobně u té Javy. Nenahradil ten Update 7 starší Update 6 a pod? Co mohu odstranit bez škody?
a dále: Je tam MS Office Prof. 2003 velikost 588MB, k tomu Compatibility Pack Off 2007 velikost 211MB, dokopy téměř 0,8 GB Čím ten program nahradit? Menší, free, aby zvládl soubory MS Office stačí editor, tabulky a prezentace...
pěkný den přeji všem! Tady se čerti žení...
Dobrý den, odpovím až na poslední část dotazu. Patrně bych si vyzkoušel program viz odkaz a v případě, že bych byl spokojen, tak bych MS Office odinstaloval. Zdravím!
Mám dobré zkušenosti s programem tune up, nejen že odstarní staré body obnovy, vyčistí nepotřebné dočasné soubory systému, ale dokáže analyzovat disk a vytáhne co zabírá nejvíce místa (o optimalizaci systému nemluvím, ale to umí taky )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.