Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ICQ a Skype zabírají 2GB týdně

Od: prikryl30 odpovědí: 18 změna:

Mam problem s icg a skypem.Pri spusteni se mi nacitaji data na pevny disk.Behem tydne mi to zabere zhruba 2 giga

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jak jsi na to přišel? O jaká data se jedná a kde jsou uložena?

prikryl30
hodnocení

kdyz mam zaplej notebok tak se nic nedeje ale jakmile jsem pripojenej tak se mi nacitaji data do users, dokuments

al bunda*

A o jaká data jde?

BTW jaký máš firewall, anitivir a co používáš proti špiónkům?
Hezký den.

prikryl30
hodnocení

mam nortona...pri koupi pc mi to nedelalo ale asi po trech mesicich to zacalo.Nebo jinak nevim cim to muze byt ze se behem kratke doby ztrati 2 giga a to nic nestahuji

Dělají to oba programy nebo jen jeden? Když nejsou spuštěny, je vše OK?

prikryl30
hodnocení

kdyz je nemam spusteny tak se nic nenacita

Zkus zjistit, jestli to dělají oba nebo jenom jeden.

prikryl30
hodnocení

Ted mam zapnuty jenom icg a uz mi chyby 0,6 giga. Mam visty

jabraka*
hodnocení

0x

To budou asi data v dočasných souborech,Tempech.Možná také temporary internet file.Ty se ukládají,aby spouštění šlo rychleji.

JABRAKA

al bunda*

No jo, ale 2 GB za týden?

prikryl30
hodnocení

Ale driv mi to nedelalo, zaclo to z niceho nic...Uz jsem i preinstalovaval komplet celej pc a porad to dela

hodnocení

0x

Visty jsou žrout sám o sobě. Ve kterém přesnym adresáři se tohle děje? Co máš vůbec za noťas? Jde i o to jak vistu stíhá- hlavně ramka, jinak pak žere místo na disku...Další možností jsou logy, ale ty by se vůbec neměly plnit tak rychle

prikryl30
hodnocení

Je to users, dokumenty,vpclog...Jinak mam Acera Aspire 5315...ramka je 1024...

forum.vodafone.co.uk/...

Podle tohoto jde o logování usb modemu, je tam i návod kde v registru to jde zablokovat.

Máš připojení přes vodafon? Nebo nějaký usb modem? ;)

cybermagefroll*
hodnocení

0x
A není na vinně spíš prohlížeč? Ten dokáže sežrat strašně moc místa. Teď jsem koukal, že moje Opera si z mého hardisku už ukrojila slušných 30 GB:)
Vyzkoušej případně tuhle utilitku.
slunecnice.cz/...

A co takhle promazat ty dočasné soubory, cosi tam ukládá.

prikryl30
hodnocení

Ty promazavam, ale jestli to nejde nejak udelat aby se to nenacitalo... mam pripojeni pres vodafon...ale kluci co ho maji taky tak se jim nic nenacita

čteš co ti kdo píše? tak se taky podle toho zařiš, napsal jsem ti konkrétní odpověď s návodem v odkazu a ty jsi to ani nezkusil, co tedy chceš?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]