Nejste přihlášen/a.
Mám O2 operátora
a jejikož mě vyčerpává sledovat návrhy," výhody" novinky " na zkoušku " ap. a v případě,že termín skončí mám sankce za nedopaltky,které poté zvýší tudíž, mám zájem změnit operátora a to ze základu i třeba s tv a mobilem...znáte někdo Fayn a jejich služby nebo jiné návrhy ...? díky
Fayn znám, mám tam u nich dokonce dávno nepoužívané číslo, nějak mne ale neoslnil. Postupně jsem vyzkoušel několik voip operátoru a zakotvil jsem u Caterisu. sbohempevnalinko.cz/...
Mohu přes ně telefonovat i z mobilu, mám tam šikovnou aplikaci pro Android. Samozřejmě musím být někde připojen přes wifi. Také mám program na usb disku, takže mohu volat z každého PC kde jej připojím, třeba v internetové kavárně v cizině.
Dobrá také bývala služba u www.802.cz, jenže pak zavedli paušál, byť malý, který mi postupně odčerpával kredit, chtěli víc, nedám jim nic.
S internetovým připojením je to trochu složitější, vždy záleží na místě a dostupnosti poskytovatelů. S O2 se dá i smlouvat, když začnete rušit jejich připojení, tak obyčejně nabídnou lepší cenu, mívají také různé akce. Stejně tak i s kabelovou UPC. Také jsou různí poskytovatelé pomoci wifi kteří mohou udělat ještě lepší nabídku. Ideální je to v místech kde si člověk může vybírat a při dohadování cen má i další možnosti a použije to i jako argument. Pokud je v oblasti jen jeden a je si toho vědom, tak se smlouvá hůře.
Fayn měl s pevnými linkami dost zásadní technické problémy pokud vím, kvůli tomu museli defakto zrušit fórum, protože si tam pořád nějaký zákazník stěžoval. Možná taky proto k nám od Faynu přešlo hodně zákazníků s pevnými čísly. Jméno operátora psát nebudu, byla by to reklama.
Co se týká srovnání tarifů na mobily, doporučuji nový a nezávislý ifon.cz, není postaven tendenčně aby vyhovoval určitému operátorovi a ve výběru pro srovnání má defakto všechny současné veřejné nabídky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.