Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám základní desku Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 a procesor AMD A4-6300 s grafikou Radeon HD 8370D. A teď problém, použil jsem starý HDD WD 80 giga(sata1,) a zdroj no name 350W...Jde o to, že po instalaci widlí nabíhá systém neuvěřitelně pomalu, spíš vůbec...Zítra koupím silnější zdroj, ale není mi jasné jestli na to nemůže mít vliv i ten starý hdd...Díky za názory/rady.
Při slabém zdroji PC buď vůbec nenaběhne nebo se vypíná či restartuje. HDD svou spotřebou prakticky nic neovlivní. Zdroj nemá vliv na rychlost náběhu systému.
A ten disk je otestovaný a již byl používán tebou? Vypadá to, že disk je v posledním tažení zkus nahrát ještě nejnovější SATA ovladače desky a koukni do BIOSu na ACPI režimy. Zkus udělat benchmark test disku HD Tune Pro. Doufám, že jsi nedal tento disk z jiného funkčního počítače s nainstalovanými Windows do tohoto compu nebo nedal jen reinstalaci Windows?
Ten disk byl ve starém pc u rodičů, který šel do kytek...takže je možný že HDD to taky odnesl. Já jsem ho zapojil, formátoval a nahodil W7, po posledním restartu nabíhal asi půl hodiny a nic se nedělo, když jsem se dostal na přihlašovací obrazovku, tak zas půl hodiny a pak jsem to vzdal
doplněno 10.09.14 11:37:Potvrzeno, disk byl v pr...Mám nový a pc běží jako hodinky Dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.