Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmena prohlizece

Od: kased1711* odpovědí: 4 změna:

mam nainstalovany prohlizec opera a chci jej zmemit na explorer verze 7 i pres nastaveni v programech mi explorer nespusti a to i pres to ze odinstaluju operu prosim o rady .OS XP PROFESIONAL

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To jde myslím jedině tak, že nainstaluješ celý systém znova a necháš si tam ten IE7 co tam mají. Aktualizace budeš provádět tak, že si budeš všechno manuálně kontrolovat a nedovolíš jim nainstalovat IE8. Na co to chceš?

kased1711*
hodnocení

Prakticky o nic mi nejde jen mi nejdou prehrat videa z youtube pritom zvuk jde

Tak asi přeinstalovat plugin který je zodpovědný za přehrávání videa na youtube (FlashPlayer?). Nebo nainstalovat jiný prohlížeč. IE7 bych určitě neinstaloval, to spíš Firefox, který má i řadu skvělých pluginů.

iz*
hodnocení

0x

Jak máte nastavenu Operu, máte povoleny zásuvné moduly? Mně Opera videa přehrává normálně. Pokud trváte na internet exploreru, stáhněte si jej z webu Microsoftu a znovu nainstalujte (nová instalace by měla přepsat stávající verzi a nastavit IE jako výchozí prohlížeč).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]