Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth - prestal si rozumet s XP?

Od: darthfalcon odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mam problém s tím, že když v XP Service Pack 3 připojim bluetooth adapter MSI BToes2.0(3x Faster) tak mi ihned systém vyhodí chybovou hlášku

Chyba instalačního programu zařízení

Systém Windows nemohl načíst instalační program pro BTW.

Tato samá hláška se objevuje i při pokusu o reinstalaci ovladačů. Tudíž by se mi alespoň hodil nějaký návod jak se OVLADAČE dají odinstalovat.

Nikde na internetu jsem nenašel žádné řešení. MOC PROSÍM o jakoukoli pomoc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

plaky*
hodnocení

0x

start-ovladaci panel-pridat nebo ubrat programy to si asi skusal predpokladam... inac o SP3 som cital len same neduhy,tak niet sa comu divit...

al bunda*

A co odinstalovat SP3?

darthfalcon
hodnocení

zkousel...tam se BT instalacka (odinstalacka) bohuzel vubec neobjevuje...kdyz stahnu novy WIDCOMM Bluetooth Dongle Driver tak se to znova nainstaluje a vypada to vpoho, jenomze se to chova stejne :(

Vědět tak kam se nainstalovaly ty"vyrobni"ovladace tak bych je mohl smazat a znova nainstalovat (treba pouzit i defaultni windowsacky)

hodnocení

0x

A co odinstalace nebo reinstalace přes správce zařízení?

darthfalcon
hodnocení

To jsem taky zkoušel...vždycky při "vypnutí" zařízení ve Správci zařízení nebo Odinstalaci to nahodí stejnou chybovou hlášku (zkoušel jsem to i v nouzovym režimu jako Administrator - i kdyz jako uzivatel mam nastaveny prava admina)

Zkus projet registry nějakým programem, např zde několikrát zmiňovaný CCleaner:

slunecnice.cz/...

Pokud je tam špatný záznam, mohlo by to pomoct.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]