Nejste přihlášen/a.
Jak zálohovat data z Windows mailu to tak nějak vím. Stáhnete si prográmek na zálohování mailů a ten vám data zarchívuje na disk nebo Flash paměť. To je hračka. Já mám spíše trochu jiný problém. Máma má na notebooku starý a pomalý Visty a jenom nadává. Je to pomalé! Nejde mi YouTube! Vypínají se mi aplikace! No a tak dále...
Proto jsem rozhodl, že jí to komplet přeinstaluji a hodím jí tam Linux (Ubuntu). Já mám taky Linux, tak bych jí pomohl z nastavením a navíc nechce se mi platit licence za sedmičky a antiviráky. Všechna videa, fotky a hudbu máme zálohované na externím disku. Problém nastává, když potřebujeme zálohovat data (potažmo kontaky, přijaté, odeslané a odstraněné maily) z Windows mailu (ne Outlook) a poté je nahrát do jiného emailového klientu pro Linux. Účet by byl samozřejmě stejný. Předem děkuji za rozumnou odpověď!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.