Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Správa práv

Od: mistrdarkgame* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , kapku sem nevnímal co dělám a zablokoval jsem si práva ve správci nyní nemůžu mazat ani dělat data prosím poraďte děkuji a pardon za velikou stručnost :D S pozdravem MistrDarkGame

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Musíš napsat jaký systém používáš. Jestli xp. 7. nebo 8. Existuje postup na vyvolání přístupu jako admin což je super uživatel který má nejvyšší práva. Když se přihlásíš pod jeho účtem můžeš pracovat s právy ostatních uživatelů. Většina počítačů má heslo pro účet admina nevyplněné takže se jen odklikne prázdné nebo někdy bývá účet admin heslo admin. Případně administrator a heslo admin.
mistrdarkgame*
hodnocení

Win 7

(promiňte jestli budu hnusný ale 7 dnů mam smůlu na plné čáře)

doplněno 10.09.14 15:44:

jo a já jsem byl přihlášen za admina ale bohužel u toho admina jsem to změnil vše mam tu pak možnost jako systém ale nevím kdeže na něj přijít na pc je jen jeden uživatel Admin a spravuje to System jestli je možnost vylovit to bez přístupu či jít na System a tam to překopat bohužel nevím proto se ptám :D (než něco zase poseru)

Tak v tom případě už zbývá asi už jen brutal force. Existují jednoúčelová linuxová distra na prolomení hesla nebo třeba program OPHcrack ale ten byl dělaný pro XP. Na sedmičkách mu to trvá většinou kvůli jinému kódování, dost dlouho. Zkus napřed Trinity Rescue
Kit ( trinityhome.org/...
Home/index.php... Z toho pak
nabootuj počítač. U TRK tě můžou zajímat dvě jeho funkce
- vymazání hesla a upgradování
uživatele (standard –> admin). Vypálit na CD a nechat nabootovat.
doplněno 12.09.14 08:46: Instrukce na uvedené adrese jsou v angličtině pro případ že by to byl problém je něco tady m.zive.cz/...
To je sice na osmičky ale základní postup se od sedmiček bude lišit jen minimálně.

mistrdarkgame*
hodnocení

answers.microsoft.com/... odpověď na toto téma ja až ve spoda tam je řešení

díky všem co se mi pokusily pomoc ale pokusil sem se zapátrat jinde :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]