Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Právě mi odešla tiskárna a budu muset koupit novou nejraději epson ale není podmínkou .Jakou by jste si koupily vy.Prosím poradte mi dříve jsem měl epson xp 650.Děkuji všem za info
Tak jsem koupil epson L110 jen pro tisk , vybral jsem ji hlavně z důvodu externího tanku na inkoust,ted je akorát otázka jak dlouho to vydrží sice lahvička 170 kč ale toho inkoustu je tam dost tak uvidíme , tímto děkuji všem za odpovědi
Taky mám zkušenost s novou Epsonkou. Chová se jako naprogramovaný upír. Za odpojení ze sítě mě vždycky potrestala umazáním hladiny na čipech. Poslal jsem ji do Matrixu. Kupujte radši Canon, ale jen se samostatnými barvami.
Kupuju v sadě 5 ks za 100 Kč, obsah celkem 55 ml.
luha:
Canon dělá totéž, po odpojení ze sítě a znovuzapojení čistí trysky jak o život a inkoust se ztrácí do nenávratna, navíc jsou Canony vybaveny množstvím "kurvítek" a jejich průměrná životnost je 2 roky a porouchají se těsně po záruce. Během 11 let mám šestou tiskárnu. Alespoň že cena pomalu ale jistě padá, první Canon s fototiskem a s dělenými inkousty stál 8000Kč, dnes je multifunkce za 3000Kč. Co se dá ale dělat, když Canon má bezkonkurenčně nejkvalitnější inkoustový tisk.
Dobrý den, takže kurvítka jsou všude. Co s tím? Já vím, to je spíš řečnická otázka. Ale měl byste nějaké doporučení na nákup nějaké málokurvítkové multifunkční tiskárny? Nebo takové, která už má kurvítka známá? Je lepší si koupit nějaký ten Canon o kterých píšete, že se dá odblokovat? Díky za zprávu pro nás všechny blbé laiky. Jana
já mám epson,ale mamče chci nějakou poradit a tu Epson už nemaj,měla Canon,kam ale šli jen originál barvy měla šíleně drahý provoz a odešla,takže ted jakou-jakou máte tu Canon a kde kupujete tyto náplně za 100?děkuji moc ivanalips@seznam.cz
Ahoj, záleží jakou a co budeš tisknout.
Pokud dokumenty, tak stačí nějaká levnější laserovka, natiskne toho hodně na jeden toner, a při delší odstávce nemůže zatvrdnout inkoust v trysce.
Na grafiku nějakou barevnou inkoustovku, možná Brother, Canon nebo HP. Epsonku mám a už bych si jí nikdy nekoupil. Sice pořizovací náklady jsou nižší, ale nelíbí se mi politika spotřebního zboží. Pokud dojde jakákoliv barva, odmítá tisknout (i černě), nebere v potaz reálný obsah náplně, jen podle počtu stránek, takže v náplni je ještě půlka inkoustu a netiskne, protože je podle ní náplň prázdná. Canonka tiskla (nebo se o to snažila) i s prázdnou náplní. To že je prázdná bylo jen info pro mě.
Pokud chceš tisknout foto, tak inkoust s alespoň 5 barvami + černá, ještě lépe 6 barev.
doplněno 03.08.14 15:48: Pro @diesel : Ono to možná bude model od modelu, ja mám SX218
Tak tak,záleží na nárocích tisku,co jak často atd!
osobně jsem extra spokojen právě s Epsonem / trojkombinace epson stylus SX110/ na občasné použití.4x náplň,(černá,červená,modrá a žlutá).Nestalo se mi to co popisuje nade mnou,ale rozsáhlejší věci netisknu,takže nwn,Zaschnout -nevím jak dlouho trvá ,stalo se že třeba 1/4 roku nebyla použitá a bez problému.Náplň origo něco kolem 150-200kč/ks,kupuji na aukru (euromade,nebo tak nějak nick prodejce) neorigo za cca150kč 5 náplní i spoštovným (2xčerná!).Každopádně již nikdy bych nechtěl s jednou náplní! Měl jsem takovou,/lexmark/ náplně origo kolem 650 neorigo nenbyla,doplnění max do mpoloviny aby mělo jakýs takýs smysl!
Já měl a mám epsony starší Dy4400 a Sx 200 barvy kus za 20Kč ,neoriginalní, je pravda že odmítá tisknout když není úplně vypotřebovaná ( resetuje se čip ( koupíte si reseterer) a případně se doplní barva a jede se dál). Nepozná nikdo že to není z fotolabu tisk A4.Nic neubývá i když stojí.Možná je to typem.
Pak mám Canon MP 190 ale doporučuji novější raději typy zas s oddělitelnýma náplněmí, jak doporučuje někdo přede mnou.
Před pěti lety jsem si koupil multifunkční barevnou inkoustovou tiskárnu epson stylus na čtyři oddělené barvy a hned od počátku jsem použival neoriginální barvy,které jsem přes internet nakupoval velmi levně v ŠETŘÍLEK.CZ,což je internetový obchod v Krnově,zvláštností na tomto obchodě je to,že prodává ne jen levné náplně,ale i s abnormálním množstvím inkoustu,černou barvu 18ml a ostatní po 15ml,barvy jsou vynikající a samotný obchod si tím získal obrovské množství kladných recenzí po celé republice,také si získal i mě a to natolik,že jsem nakupoval tyto barvy vždy s platbou předem a nikdy jsem nebyl sklamaný,sklamala mě však samotná tiskárna.Pokud jsem tisknul často,tak bylo vše v pořádku,ale jak jsem na 14 dní přestal,tak bylo zle,barva v hlavě v tiskarně v tryskách zaschla a byl konec.Přitom jsem vůbec nepřišel na to,jak vyndat hlavu ven z tiskárny,abych jí mohl vyčistit,jak to někteří lidé radí a abych jí domlouval kladivem na to jsem neměl náladu i když jsem jí stejně vyhodil.Místo ní jsem si koupil za 3000kč+nový toner za 600 kč laserovou černobílou tiskárnu HP a mám vystaráno na hodně dlouhou dobu a co víc nemusím tisknout třeba půl roku a to je velké plus v domácím teplém prostředí,které je nebespečné na inkoust v tryskách. zdravím samouk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.