Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou tiskárnu

Od: duha* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den

Právě mi odešla tiskárna a budu muset koupit novou nejraději epson ale není podmínkou .Jakou by jste si koupily vy.Prosím poradte mi dříve jsem měl epson xp 650.Děkuji všem za info

doplněno 09.09.14 07:26:

Tak jsem koupil epson L110 jen pro tisk , vybral jsem ji hlavně z důvodu externího tanku na inkoust,ted je akorát otázka jak dlouho to vydrží sice lahvička 170 kč ale toho inkoustu je tam dost tak uvidíme , tímto děkuji všem za odpovědi

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luha*
hodnocení

2x

Taky mám zkušenost s novou Epsonkou. Chová se jako naprogramovaný upír. Za odpojení ze sítě mě vždycky potrestala umazáním hladiny na čipech. Poslal jsem ji do Matrixu. *cert* Kupujte radši Canon, ale jen se samostatnými barvami.

Kupuju v sadě 5 ks za 100 Kč, obsah celkem 55 ml.

luha:

Canon dělá totéž, po odpojení ze sítě a znovuzapojení čistí trysky jak o život a inkoust se ztrácí do nenávratna, navíc jsou Canony vybaveny množstvím "kurvítek" a jejich průměrná životnost je 2 roky a porouchají se těsně po záruce. Během 11 let mám šestou tiskárnu. Alespoň že cena pomalu ale jistě padá, první Canon s fototiskem a s dělenými inkousty stál 8000Kč, dnes je multifunkce za 3000Kč. Co se dá ale dělat, když Canon má bezkonkurenčně nejkvalitnější inkoustový tisk.

hrosikuze*

Dobrý den, takže kurvítka jsou všude. Co s tím? Já vím, to je spíš řečnická otázka. Ale měl byste nějaké doporučení na nákup nějaké málokurvítkové multifunkční tiskárny? Nebo takové, která už má kurvítka známá? Je lepší si koupit nějaký ten Canon o kterých píšete, že se dá odblokovat? Díky za zprávu pro nás všechny blbé laiky. Jana

já mám epson,ale mamče chci nějakou poradit a tu Epson už nemaj,měla Canon,kam ale šli jen originál barvy měla šíleně drahý provoz a odešla,takže ted jakou-jakou máte tu Canon a kde kupujete tyto náplně za 100?děkuji moc ivanalips@seznam.cz

tomibender*
hodnocení

0x

Ahoj, záleží jakou a co budeš tisknout.

Pokud dokumenty, tak stačí nějaká levnější laserovka, natiskne toho hodně na jeden toner, a při delší odstávce nemůže zatvrdnout inkoust v trysce.

Na grafiku nějakou barevnou inkoustovku, možná Brother, Canon nebo HP. Epsonku mám a už bych si jí nikdy nekoupil. Sice pořizovací náklady jsou nižší, ale nelíbí se mi politika spotřebního zboží. Pokud dojde jakákoliv barva, odmítá tisknout (i černě), nebere v potaz reálný obsah náplně, jen podle počtu stránek, takže v náplni je ještě půlka inkoustu a netiskne, protože je podle ní náplň prázdná. Canonka tiskla (nebo se o to snažila) i s prázdnou náplní. To že je prázdná bylo jen info pro mě.

Pokud chceš tisknout foto, tak inkoust s alespoň 5 barvami + černá, ještě lépe 6 barev.

doplněno 03.08.14 15:48: Pro @diesel : Ono to možná bude model od modelu, ja mám SX218

hodnocení

0x

Tak tak,záleží na nárocích tisku,co jak často atd!

osobně jsem extra spokojen právě s Epsonem / trojkombinace epson stylus SX110/ na občasné použití.4x náplň,(černá,červená,modrá a žlutá).Nestalo se mi to co popisuje nade mnou,ale rozsáhlejší věci netisknu,takže nwn,Zaschnout -nevím jak dlouho trvá ,stalo se že třeba 1/4 roku nebyla použitá a bez problému.Náplň origo něco kolem 150-200kč/ks,kupuji na aukru (euromade,nebo tak nějak nick prodejce) neorigo za cca150kč 5 náplní i spoštovným (2xčerná!).Každopádně již nikdy bych nechtěl s jednou náplní! Měl jsem takovou,/lexmark/ náplně origo kolem 650 neorigo nenbyla,doplnění max do mpoloviny aby mělo jakýs takýs smysl!

Kde prosím objednáváš ty náplně za 150 včetně pošty?díky ivanalips@seznam.cz

feih
hodnocení

0x

Každý vám poradě jinou tiskárnu. Pokud něco chcete, musíte napsat co by to asi mělo umět, jak to budete často a k čemu využívat a kolik máte chechtáků v kapse.

pilivoj*
hodnocení

0x

Já měl a mám epsony starší Dy4400 a Sx 200 barvy kus za 20Kč ,neoriginalní, je pravda že odmítá tisknout když není úplně vypotřebovaná ( resetuje se čip ( koupíte si reseterer) a případně se doplní barva a jede se dál). Nepozná nikdo že to není z fotolabu tisk A4.Nic neubývá i když stojí.Možná je to typem.

Pak mám Canon MP 190 ale doporučuji novější raději typy zas s oddělitelnýma náplněmí, jak doporučuje někdo přede mnou.

pro laiky-co znamená reseruje se čip?

alenanova79*
hodnocení

0x

Co zvážit nějaký laser?

Ceny ČB laserových tiskáren jsou už poměrně nízké a tyto tiskárny mají nízké náklady tisk jednoho papíru.

samouk*
hodnocení

0x

Před pěti lety jsem si koupil multifunkční barevnou inkoustovou tiskárnu epson stylus na čtyři oddělené barvy a hned od počátku jsem použival neoriginální barvy,které jsem přes internet nakupoval velmi levně v ŠETŘÍLEK.CZ,což je internetový obchod v Krnově,zvláštností na tomto obchodě je to,že prodává ne jen levné náplně,ale i s abnormálním množstvím inkoustu,černou barvu 18ml a ostatní po 15ml,barvy jsou vynikající a samotný obchod si tím získal obrovské množství kladných recenzí po celé republice,také si získal i mě a to natolik,že jsem nakupoval tyto barvy vždy s platbou předem a nikdy jsem nebyl sklamaný,sklamala mě však samotná tiskárna.Pokud jsem tisknul často,tak bylo vše v pořádku,ale jak jsem na 14 dní přestal,tak bylo zle,barva v hlavě v tiskarně v tryskách zaschla a byl konec.Přitom jsem vůbec nepřišel na to,jak vyndat hlavu ven z tiskárny,abych jí mohl vyčistit,jak to někteří lidé radí a abych jí domlouval kladivem na to jsem neměl náladu i když jsem jí stejně vyhodil.Místo ní jsem si koupil za 3000kč+nový toner za 600 kč laserovou černobílou tiskárnu HP a mám vystaráno na hodně dlouhou dobu a co víc nemusím tisknout třeba půl roku a to je velké plus v domácím teplém prostředí,které je nebespečné na inkoust v tryskách. zdravím samouk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]