Nejste přihlášen/a.
Mame pocitacovou sit se zhruba 30 PC. Internetove spojeni je pres proxy server s rychlosti 1Mb. Doposud vsechno fungovalo bez problemu. Pouze u jedne stanice (NT WorkStation) pred mesicem nastala komplikace, a to, ze rychlost spojeni se dramaticky klesla z obvyklych nekolika desitek KB na pouze 2KB/sec. U ostatnich stanici se tento problem nevyskytuje.
Pres veskerou snahu (pre-instalace servis pack, Windows update, prekonfigurace sitoveho nastaveni...) se mi nepodarilo tento problem odstranit. Znovu instalace cele PC se mi ale nechtelo.
Dekuji predem za jakoukoliv pomoc.
dhoa
Propustnost kabelu je overena a je v poradku. Vyzkousel jsem i prohazeni stanic a same vysledky. Lokalni sitove spojeni rovnez funguje jak ma byt.
Na seznam procesu (v TaskManager) nejsou videt zadne divne procesy. Pokud neoteviram zadnou konexi, prikazem netstat se nevypisuje zadny aktivni spojeni (krome lokalnich). Z toho lze pravdepodobne vyloucit viny spyware, adware...
Ostatne, dekuji za napovedu.
dhoa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.