Nejste přihlášen/a.
Zdar,když jsem přihlášený na Exploreru,můžu se přihlásit i na googl a mohl by mi někdo vysvětlit,kam jdou,nebo jak se rozděluje mých 590kč,které platím každý měsíc,díky
doplněno 02.08.14 18:56:Ano,já jsem se vyjádřil neohrabaně,částka jde do UPS,ale myslel jsem to tak,jak s tím nakládají oni,např.čtu noviny,dívám se na you tube,stream poradnu,facebook atd.tak jestli každý autor tohoto dostává nějakou částku,děkuji.
Pokud jsem otázku pochopil, tak platíš 590,-Kč měsíčně a nevíš za co? Já si tipnu, že ho platíš svému poskytovateli internetu. Tedy UPC. A platíš ho právě za to, že ti internet dodá do bytu. Jestli a kam se na internetu připojíš, je jenom tvoje věc. Za přihlášení do Google a na jiné stránky se nic neplatí. Pokud si samozřejmě nesjednáš nějakou placenou službu.
doplněno 02.08.14 19:36:Částku si nechává UPC. S nikým se nedělí. Oni nemají s obsahem cizích stránek nic společného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.