Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype - mageia

Od: ando* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den jdu poprosit o pomoc.Mám na noťásku nainstalovanou mageiu 4, aspoň tohle mi píše. Vždycky jsem měla všude win, tak s tímhle se teprve učím. Včera se mi sám odpojil net a nepodařilo se ho nahodit, až po restartu. Připojení je přes wifi. Po naběhnutí systému nejde skype. Zadám heslo, a skype napíše že se nemůže připojit. Zkoušela jsem změnit heslo, nepřipojí se. Skypa jsem odinstalovala, nainstalovala a nic se nezměnilo. Prosím nevěděll by někdo co s tím.

doplněno 02.08.14 09:29:

tak chyba asi nebude u mě. Teť jsem mluvila s přítelem, přihlásil skypa, odpojila se síť, všechno musel restartnout a po najetí systému se mu chová skype stejně jako mě. Udělalo mu to na dvou počítačích.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kokonik
hodnocení

0x

Co máš za wifi připojení? Není to nějaký public wifi? Jakou máš verzi Skype? Je možné, že připojení je protaženo přes nějaký anonymizér, který maskuje IP adresu? Skype přístup do své sítě z podobných nástrojů blokuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]