Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
vím, že už tady podobná otázka byla, ale v odpovědích nebylo všechno to, co bych chtěla vědět, a proto se ptám: Je výukový program angličtiny LANDI dobrým výukovým programem na učení se cizího jazyka, tedy v mém případě angličtiny? Také se chci zeptat, uvádějí, že ve verzi Landi AngličtinaUltimate 15 mají fotokvízy, cestovní cd do auta (což je podle mě k ničemu), konverzace, výklad gramatiky, (podle mě docela vymakaný) slovník, atd..., já se chci ale zeptat, jestli jsou tam i nějaká cvičení na procvičování, protože jak se bez procvičování učit a naučit, to asi nejde. Jediné, co na tomto programu shledávám jako dobré, je ten slovník (díky, kterému bych řekla, že se ty slovíčka i dají naučit) a ty konverzace, ale pokud je to program bez jakýchkoliv civčení (nepočítám ty kvízy), tak se toho asi moc nenaučím a taky za to nechci dávat kolem 1600 Kč, když ani pořádně nevím do čeho jdu. Jak to tedy přesně je? Naučili jste se díky tomu? a co všechno přesně tento výukový program obsahuje?
Děkuji za odpovědi
Za sebe můžu Landi doporučit. Měl jsem verzi 11, teď jsem upgradoval na verzi 15. jsem středně pokročilý, základy gramatiky umím. Landi je výborný na procvičování. Zároveň tam vždycky najdu ve cvičeních nějaké další slovíčko atd. atd. hodně používám kombinaci helpforenglish a Landi. No a to CD do auta, jak říkáš že je na nic, tak to používám pořád. Prostě větičky z fotokvízů si vyberu a vytvořím si CDéčko do auta.
Takže ze zkušenosti můžu doporučit. Samozřejmě největší problém je přinutit se.
Děkuji za odpověď, zrovna před chvílí jsem si program objednala, tak si mě v mé volbě ještě utvrdil. Snad jsem udělala dobře a už se těším jak to vyzkouším.. Ještě jednou díky.
Zdravím,
nemůžu posoudi tu placenou Landi verzi, ale využívala jsem té neplacené. Je to dobré na procvičování, ale nejsem si úplně jistá, jestli se z toho dá pořádně naučit. Nevím, na jaké jste úrovni, ale jestli jste začátečník, tak vám to asi moc k něčemu nebude.
Pokud chcete do výuky investovat, tak si raději koupte Angličtinu (nejen) pro samouky(knihu), která obsahuje i CD a jdou tam články, slovíčka i cvičení+klíč k řešením. Pochvaloval si jí i můj kamarád, co učí angličtinu na střední škole a není drahá.
Popř. to můžete doplnit tímhle poslechem slevomat.cz/... . Koupila jsem si angličtinu i němčinu a není to nejhorší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.