Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde přijímat pošta přes pop3

Od: tron1976* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

potřeboval bych poradit s e-mailovým klientem. Již několik let používám Windows Live Mail, ale před pár dny najdenou přestal tento poštovní klient stahovat maily. Mám tam nastavené dva účty - Volny a Centrum. Pro oba mi to háže stejnou chybovou hlášku:

Účet Volny (jan.zeman) nemůže odeslat ani přijmout zprávy. Server neočekávaně ukončil připojení. Možnou příčinou jsou potíže se serverem, potíže se sítí nebo dlouhá doba nečinnosti.

Server: pop3.volny.cz
ID chyby služby Windows Live Mail: 0x800CCC0F
Protokol: POP3
Port: 995
Zabezpečení (SSL): Ano

Účet Centrum (jan.zeman) nemůže odeslat ani přijmout zprávy. Server neočekávaně ukončil připojení. Možnou příčinou jsou potíže se serverem, potíže se sítí nebo dlouhá doba nečinnosti.

Server: pop3.centrum.cz
ID chyby služby Windows Live Mail: 0x800CCC0F
Protokol: POP3
Port: 995
Zabezpečení (SSL): Ano

Zkusil jsem všechna možná nastavení, vypnul jsem Firewall, zkoušel jsem opravu registrů, nic nezabralo. Myslel jsem, že je to problém v tom klientovi, ale když jsem zkusil nainstalovat Mozillu Thunderbird, maily nechodily ani přes něj. Problém je pouze s přijímem, z Windows Live Mail maily odchází.

Moc díky za radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste vypnout šifrované připojení SSL !

tron1976*
hodnocení

Vypnou SSL jsem zkoušel, ale bez efektu. Zajímavé je, že za cca po třech dnech začalo vše zase fungovat. A dnes už to zase nejde. Celkem by mě zajímalo čím to je... :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]