Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc nejde rozběhnout

Od: fanfulinek odpovědí: 9 změna:

Dobrý den mám prosbu - při spuštění pc mi pouze naběhnou ikony a nikam dál se nedostanu a na ploše se mi ukáže : parchabl : run time error 91 object variable or with block variable not set . Co to prosím znaměná a co se s tím dá udělat . Díky moc za rady.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

0x

opravit chybu 91 můžeme tím, že se vytvoří nový klíč registru. Chcete-li vytvořit nový klíč, postupujte podle následujících kroků: Klepněte na Spustit zadejte příkaz regedit do vyhledávacího pole a stiskněte klávesu ENTER.
yhledejte následující položku v registru: HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Transaction Server .
Nyní vyberte Transaction Server a klikněte pravým tlačítkem myši na něj Zvolte Nový a napište název klíče Debug.
Kepněte pravým tlačítkem na klíč Debug a zvolte Nový. Název klíče napište RunWithoutContext

fanfulinek
hodnocení

jenže mě se neotevře - SPUSTIT -

hm*

Ani v "nouzovém režimu"?

fanfulinek
hodnocení

pod tím hkey lokal machine jen co jsem psala výše

fanfulinek
hodnocení

už mi to naběhlo ,ale pod tím hkeyje pouze hardvare - sam - security -software a system nic jiného a žádný transaction server prosím jak dál?

fanfulinek
hodnocení

tam bohužel žáné transaction server nevidím

fanfulinek
hodnocení

a na co bych měla kliknout

horak*

Podívat se na spodní (Status) řádek, jste-li správně došel k uvedeném klíči. Klíč existuje ve Win 8 i Win 7. XP teď nemám po ruce

Pc nejde rozběhnout

stabajzna
hodnocení

0x
O jaky se jedná systém?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]