Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám prosbu - při spuštění pc mi pouze naběhnou ikony a nikam dál se nedostanu a na ploše se mi ukáže : parchabl : run time error 91 object variable or with block variable not set . Co to prosím znaměná a co se s tím dá udělat . Díky moc za rady.
opravit chybu 91 můžeme tím, že se vytvoří nový klíč registru. Chcete-li vytvořit nový klíč, postupujte podle následujících kroků: Klepněte na Spustit zadejte příkaz regedit do vyhledávacího pole a stiskněte klávesu ENTER.
yhledejte následující položku v registru: HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Transaction Server .
Nyní vyberte Transaction Server a klikněte pravým tlačítkem myši na něj Zvolte Nový a napište název klíče Debug.
Kepněte pravým tlačítkem na klíč Debug a zvolte Nový. Název klíče napište RunWithoutContext
už mi to naběhlo ,ale pod tím hkeyje pouze hardvare - sam - security -software a system nic jiného a žádný transaction server prosím jak dál?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.