Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
řeším takový problém. Když hraji online hry, co mají Launcher a hraji ve Fullscreenu, tak mi padá ovladač grafiky. To že to nemohu opravit už jsem přešla (Zkoušela jsem všechno co jsem našla.. prostou aktualizaci ovladačů, ale i úpravu registrů přímo ze stránek Microsoftu a tak dále..).
Bohužel, ne všechny hry mají okénkový mod. Proto hledám program, nebo nějakou jinou možnost jak vynutit okénkový mod. Zkoušela jsem programy Borderless Windowed (Ten mi nic nezmohl) a GameCompanion (Ten to po nějaké magii co jsem tam dělala to dokázal, ale jen v menu.. jakmile se spustila hra jako taková tak to nešlo).
Problém je všeobecný u všech her s Launcherem a děje se jen ve Fullscreenu, vypisovat hry kde to tak je nemá smysl.
Změna. Po odinstalování různých programů, které jsem považovala za možnou příčinu, pročištění registrů, spuštění počítače v nejmenší konfiguraci (Spuštění jen s jedním HDD) se to teď chová ještě hůř.
Zkoušela jsem vypnout HT, snížit takt procesoru a grafiky, ale beze změny. RAM projeté několikrát MemTestem, jsou bez chyb.
Už to postihuje všechny hry co chci hrát a nehledě na tom, jestli hraji ve Fullscreenu nebo v okně, či ve Virtuálním počítači. A také už nepadá ovladač grafiky, ale rovnou zamrzne celý počítač. Děje se tak naprosto náhodně co se týče času, někdy běží 20 minut, někdy zamrzne za 5 sekund, většinou však po 1-5 minutách. V Event Vieweru nejsou žádné chyby. Při stresových a Benchmark testech mi ještě nikdy nezamrzl ani když to běželo třeba hodinu.
Používám Win 7 Ultimate x64 na následující sestavě:
Intel Core i3-3250, 8GB RAM, Intel HD 2500 (Mám jen integrovanou grafickou kartu), deska Gigabyte H77-DS3H
Teplotou to není, jelikož je teplota i po hodinové 100% zátěži max 45°C (A po zamrznutí a okamžitém restartu a zkontrolování teplot v BIOSu je většinou maximálně 40°C), Navíc mám nastavený alarm při překročení 60°C a ten nikdy ani nepípnul.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.