Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Někdy se nejde přihlásit na uživatelské účty

Od: markii odpovědí: 4 změna:

Mám problém s tím, že se někdy nejde přihlásit na uživatelské účty, a to po chvíli, když nejsem chvilku u počítače. Na počítači(Notebooku) máme 4 uživatelské účty. Když jsem na svém účtu, pak na chvilku odejdu...když přijdu tak je zobrazená úvodní obrazovka s uživatelskými účty nebo se zobrazuje spořič...a pak když zadávám heslo tak mi to píše že zadávám špatné, i když zadávám dobré.Správcepočítače nemá žádné heslo a taky se nejde přihlásit kliknutím na účet. Já když zadám moje heslo, píše mi to že je špatné i když je správné... Po restartu počítače se zase v klidu jde přihlásit. Nikdy se mi to nestávalo, stává se mi to od té doby, co jsem nainstalovala nový Windows(XP Professional). Prosím pomozte..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No ale tohle se mi opravdu nezdá. Buď ti pc startuje do jednoho účtu samo ale když tě to odhlásí tak zadáváš špatné. Nebo ti po startu win naběhne něco co ti vypne/sputí num loc, případně caps lock, zvláště když je to noťas, nic jiného to být nemůže, doporučuji tu grafickou kravinu s účtama přeskočit pomocí 2x stisknutého crtl+alt+del a tim se ti ukáže ta klasická a ve jméně zkus napsat to heslo abys viděl co vůbec píšeš.

To odhlašování po spořiči zručíš když dáš z plochy pravé tl, vlastnosti, spořiš a odškrtneš ten dialog pod názvem spořiče

markii

Ne, já zadávám správné heslo a už mě to na účet nepřihlásí. Když zapnu počítač tak se přihlásím, ale pak když se chci přepnout na jiný účet tak ujž to nejde, jen po restartování notebooku...Nic mi nevypíná Caps lock. A jinak mi nevadí když se mi zobrazí úvodní obrazovka, odhlásí me to po spořiči...jenže se nejde zase přihlásit pod správným heslem...:(

al bunda*

takových co si byli "jisti, že zadávají správné heslo" tu už bylo... A když nechceš slyšet radu - a Mav dobře radí - tak o co ti vlastně jde?
Hezký den.

Hmmmm to je pak těžké když tí to přepínání nevadí. A co se přihlásit ne v té grafické blbině,ale v té klasické- 2x stiknout ctrl+alt+del ale nevim zda to pujde i při tomhle odhlášení...zkus

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]