Nejste přihlášen/a.
No ale tohle se mi opravdu nezdá. Buď ti pc startuje do jednoho účtu samo ale když tě to odhlásí tak zadáváš špatné. Nebo ti po startu win naběhne něco co ti vypne/sputí num loc, případně caps lock, zvláště když je to noťas, nic jiného to být nemůže, doporučuji tu grafickou kravinu s účtama přeskočit pomocí 2x stisknutého crtl+alt+del a tim se ti ukáže ta klasická a ve jméně zkus napsat to heslo abys viděl co vůbec píšeš.
To odhlašování po spořiči zručíš když dáš z plochy pravé tl, vlastnosti, spořiš a odškrtneš ten dialog pod názvem spořiče
Ne, já zadávám správné heslo a už mě to na účet nepřihlásí. Když zapnu počítač tak se přihlásím, ale pak když se chci přepnout na jiný účet tak ujž to nejde, jen po restartování notebooku...Nic mi nevypíná Caps lock. A jinak mi nevadí když se mi zobrazí úvodní obrazovka, odhlásí me to po spořiči...jenže se nejde zase přihlásit pod správným heslem...
takových co si byli "jisti, že zadávají správné heslo" tu už bylo... A když nechceš slyšet radu - a Mav dobře radí - tak o co ti vlastně jde?
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.