Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde stahnout corel draw zdarma?

Od: nislok* odpovědí: 5 změna:
Dobry den, kde stahnout vektorovou grafiku corel draw zdarma, neco jsem stahla, ale neslo to spustit, tak kdyby jste vedeli, tak dejte odkaz, dekuji moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jelikož to je placenej soft a opravdu není za několik stovek, ale za dost tisíc, tak ho zdarma legálně nestáhneš. Budeš si ho holtmuset koupit.
korel

No, ona neměla jistě na mysli legálně, že... ;)

I nelegálně to samozřejmě lze, není to ani kdovíjak složité, ale takhle veřejně sem odkaz nikdo nedá.

ria*
hodnocení

1x

na měsíc trial třeba ze slunecnice.cz :)

doplněno 03.08.14 00:45:

Je zajímavé, jak jsou tyto opravdu drahé programy v každé škole, z Photoshopem a Corelem jsme se učili už na základce na studentských licencí za zlomky ceny.., o nějakém Inkscapeu nebo jiném sharewaru jsem neměla tehdy ani páru.. :) Je to pro ně prostě dobrá investice :)

doplněno 03.08.14 00:49:

s *andel* :)

horak*
hodnocení

0x

existuje verze 32-bit a 64-bit, takže možná v tom je problém :

stahuj.centrum.cz/...

hodnocení

0x

Kašli na Corel, stáhni si Inkscape, který je zdarma a dá se do něj nainstalovat plno pluginů, taky zdarma. Já v něm dělám všechno včetně podkladů pro řezací plotr. Můžu jen doporučit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]