Nejste přihlášen/a.
Čauko, chtěl bych se zeptat co znamená u PSek ty čísla - 12, 320 a 500GB. Já chci mít Ps3 jenom na hry a slyšel jsem, že to je jenom na příp. appky. Ale pak jsem někde slyšel, že na Psko se musí hry instalovat, a to místo je pro ty hry. Tak bych se chtěl zeptat, co z toho je pravda. Dík
Ta čísla znamenají velikost disku, na který se ukládají aplikace a hry pokud si je koupíte přes PS Network nebo případně plné hry z PS Plus. Čím větší číslo to je, tím lépe. Pokud si chcete koupit PS3 doporučuji koupit klasickou verzi místo Slim verze. Samozřejmě se na disk dají ukládat i jiné věci, než jsem uváděl.
Aha, a když tam budu dávat hry normálně co se dají koupit v obchodě, tak ty tam nemusím instalovat? Protože já asi s psstore stahovat nebudu, a ps chci mít jenom na hry, takže by se mi nevíce vyplatila 12GB verze? Dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.