Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV karta

Od: 2req* odpovědí: 5 změna:

Zdravím Vás chytří lidé,potřeboval bych pomoct.:)

Dostal jsem se po dlouhé době do svízelné situace.Mám ve svém PC televizní kartu Asus My Cinema P7131 Dual a nastal tento problém:při zapnutí originálního softwaru(PowerCinema),který byl dodán s kartou,se mi objeví pouze úvodní obrazovka a hned se vypne,či-li nemůžu nic dělat.Ještě asi 3měsíce zpět fungovala normálně.*plac*

Poradí mi někdo,jak mám problém řešit?Odešla mi má velká TV a nemám na co koukat :(

V PC mám systém Win XP SP2(zkoušel jsem i SP3,ale nepomohlo to),zkoušel jsem i preinstalovat ovladače a program,ale stále nic.

Pěkně tedy prosím o radu.*andel**modla*Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Možná je to způsobeno nějakou staženou aktualizací či instalací jiného software. Dělo se něco takového?

2req*
hodnocení

Praveze jsem si to myslel,tak jsem zkusil naformatovat cely oddíl disku,protože potom to vždy chodilo a ani teď,když je PC čisté a ještě bez aktualizací apod.tak to nejde :(

A nechybí tomu nějaká podpůrná aplikace nebo tak něco?

Nebo že by TV umřela :(

2req*
hodnocení

Tak teď jsem to zkoušel přes Nero 8,uspěšně to nalezlo TV stanice,ale nedalo se na to koukat,jak kvalitou,tak trhaným obrazem a pomalostí nabíhání.Takže karta je OK,potřebuji tedy nějaký program,ale netuším jaký :(

A není nějaká nová verze na stránkách výrobce?

PS: stahuj.centrum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]