Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádcové, mohl by mi někdo znalý poradit? Mám tiskárnu připojenou na PC a ráda bych se napojila i s noťasem, leč jsem v tomto neandrtálec. A k tomu instalační CD je v háji. Poradíte jak na to? Díky moc. A.
Pokud to má být připojení jen formou přehozením kabelu (předpokládám USB) z PC do ntb, tak vyhledat na stránkách výrobce ovladač k používanému OS (Windows XP,7,8 atd.). Pokud chcete pomoci s vyhledáním, napište typ tiskárny, připojení (kabel) a OS.
Máte-li PC a ntb v síti, tak nasdílet tiskárnu připojenou k PC.
Instalacni CD zrejme potreba nebude. Na PC v Nastaveni (Control Panel) bez na Sit, zapni Sdileni, zaskrtni "sdileni tiskarny",pak vyberes kterou tiskarnu sdilet a to je na PC vse.
Na notebooku si v Control Panel zapni Sdileni (nemusis "Sdilet tiskarnu", protoze k notebooku zadnou tiskarnu pripojenou nemas) a to je vse.
Pak jen pri tisku na notebooku vyberes tu tiskarnu pripojenou k PC (mela by se objevit v seznamu).
Nejake navody.
Díky chlapi, jen ještě taková maličkost, kterou jsem zapoměla .
PC je v opravě a proto chci tisknout z NB.
takže kabel (USB?) přepojit do ntb a vyčkat najdou-li se ovladače sami, jinak vyhledat dle typu na webu nebo zde hodit typ tiskárny, OS a ten kabel
Aha, tak to je neco jineho. To se musi tiskarna normalne nainstalovat a je velka sance, ze to bude chtit instalacni CD od Windows Da se to ale zachranit tim, jestli mate to instalacni CD od tiskarny.
V kazdem pripade pripojit tiskarnu k notebooku (asi nejaky USB kabel), zapnout tiskarnu. Vlozit CD od tiskarny, zase se rozjede a vybrat Instalaci.
Jestli CD od tiskarny neni, tak pripojit tiskarnu, zapnout ji, Windows ji pozna (nebo restartovat Windows a on ji pozna pri novem startu), nabidne instalaci tiskarny a nainstaluje ovladace z bud instalacniho CD Windows nebo mozna ma kopii prislusnych souboru na disku notebooku z drive (spise ale ne).
Kdyz sem poslete, jake Windows mate a jaky model tiskarny mate, tak vam dohledame ovladace pro tu tiskarnu na Internetu a muzete je pouzit misto toho instalacniho CD od tiskarny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.