Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Základní deska bliká zelení (nejde spustit pc

Od: pavlas1* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,když zapojím zdroj tak mi na základní desce (Asus a55bm-e) bliká zelena kontrolka a nic jiného naběhne jen bliká ta kontrolka (předělával jsem kabely a měl jsem spuštění pc , když jsem při dělal jeden kabel na špatném místo pc se vyplo a bliká ta kontrolka :/ )

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

1x

Myslim, ze ti zbyva jen jedna moznost: odpojit vsechno od desky, nechat jen procesor, minimalni pamet, klavesnici, mozna jeste smazat CMOS podle toho navodu v manualu, na ktery je odkaz vyse a divat se, jestli se z toho PC vzpamatuje. Nech ho odpojeny od site pres noc, stejne tak zkratovanou tu CMOS (mozna jeste muzes zkusit vyndat tu baterku, jak se take v tom manualu pise) a pokud ti druhy den nenabehne, tak jsi ho svym predchozim zasahem uspesne poslal do vecnych lovist.

hodnocení

0x
lmgify

Manual, uplne prvni odstavec nazvany Nez zacnete: "Predtim, nez nainstaluje nebo odebere jakoukoliv soucast, ujistete se, ze zdroj ATX je vypnuty nebo že je sitovy kabel odpojeny. Pokud tak neudelate, muze dojit k vaznemu poskozeni zakladni desky, pridavnych zarizeni nebo soucastek".

lmgify
hodnocení

0x

Ktera zelena kontrolka blika - POWER? Manual se o blikani nezminuje :( Zkus dohledat to pozorovane chovani v nekterych popsanych chybovy/.... Ja ho tam podle tvojeho popisu nenasel :(

lmgify

Podle toho velkeho obrazku na teto strance, je na desce jen jedna zelena LED?

Základní deska bliká zelení (nejde spustit pc

hodnocení

0x

Překontrolovat kabely určitě, ale to blikání jsem u jedné desky viděl taky a bylo to zdrojem

pavlas1*
hodnocení

Takže když svuj zdroj dam do jiného pc tak funguje , když Dám jiný zdroj do svého PC tak ledka na základní desce už nebliká ale zároveň ani nesvítí a pc nejde spustit
lmgify

Z toho popisu vyse:

the power LED is off

Make sure the power cable which connects to the front panel is well

Please swap a power supply for a try if possible.

If the problem still remains, please contact your retailer for a check.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]