Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace Windows nejde

Od: anonymboyy odpovědí: 3 změna:

Zdravím Vás,
po asi půl roce jsem si chtěl přeinstalovat Windows na druhém notebooku, ale když dám instalovat, napíšu ten kod, tak mi to ukáže toto (obrázek), prostě nejde vybrat ten harddisk, na který to chci nainstalovat, tak jsem zkusil dát hdd na druhý notebook, ale dělá to to samé. Vím na 100%, že je hdd funkční, přece jen tak by se nemohl rozbít, když s ntb zacházím jak s miminem..
Děkuji za každou radu!

Instalace Windows nejde

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chizuru*
hodnocení

0x

Ahoj,
A v BIOSu se disk hlásí nebo ne?
A co se týče toho zacházení.. Už mi odešlo tolik věcí i když se k nim chovám sebelépe... Každá věc jednou odejde.

anonymboyy
hodnocení

Ahoj, děkuji za rychlou reakci
Vůbec netuším, jak ten hdd v biosu najít, já byl zvyklej na bios od hp, kterej se trošku víc liší od toho, co mám na tom druhým.. No já právě ten notebook mám 3 měsíce, dala mi ho sestra, která ho rozbila a přišel mi rovnou z opravny i s vyměněným harddiskem, takže ten harddisk je novej..

horak*
hodnocení

0x

Aktualizace ovladače řadiče paměťového zařízení v průběhu instalace systému Windows 7

Může být nutné aktualizovat ovladač řadiče paměťového zařízení ve vašem počítači. Tento ovladač řídí komunikaci pevného disku s ostatními částmi počítače. Postup:

Vyhledejte typ řadiče paměťového zařízení, který váš počítač používá, v dokumentaci dodané s vaším počítačem nebo na webu výrobce.

Na druhém počítači přejděte na web výrobce a stáhněte nejnovější ovladač na jednotku USB Flash nebo jiné přenosné médium.

Spusťte znovu instalaci systému Windows 7 a na stránce Kam chcete systém Windows nainstalovat? klikněte na tlačítkoNačíst ovladač.

Vložte do počítače přenosné médium obsahující ovladač a klikněte na tlačítko OK.

Vyberte ovladač ze seznamu výsledků a poté klikněte na tlačítko Další. Postupujte podle pokynů na obrazovce a pokračujte v instalaci systému Windows 7.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]