Nejste přihlášen/a.
ahoj poradite nekdo repracky s keryma mate zkusenosti za rozumny penizky. mam to jen k pocitaci. Problem je,ze pred 5 lety se mi pdoarilo neuveritelne na internetu sme normalne z E-shopu koupil repro 2.1 od formy ALTEC za 143 kc
zpracovani bych prirovnal k k reprakum za 1000 kc a vykon nesrovnatelny v cenive relaci do litru snad ani nenajdu basak s vykonem 15w a zbytek vysky do 30w RMS. vsechno okolo 500 ma tak 9 w celkove coz se mi zda fakt ubohe.
chtel sem neco jine nez GENIUS,ale levne CREATIVE prej dela problemy,ze piska, vypina se atd.
tak poradite neco? co trosku zabasuje jinak bych koupil 2,0
Já mám tedy zkušenosti jen s Genius, nic jiného si nekupuji a jsem s nimi naprosto spokojená. Tyhle jsou teda trošku dražší, ale k pc úplně stačí
alza.cz/... mám také ráda basy a tyhle jsou tak nějak "dostačující" (pro mě ideál woofer nad 30W
) Nebo abych se vešla do ceny, tak tyto
alza.cz/... ale subwoofer má o 9W méně, ale jinak taky hrajou dobře, pokud narazíte na nepoškozený kus, já je musela reklamovat, chrčel jeden satelit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.