Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avg 2013

Od: max12 odpovědí: 10 změna:

dobrý den mám avg 2013 a windows 8.1 normálně používám avg 2013 ale tu ikonu co jsem měl naploše jsem smazal s pc jak to mám udělat abych měl na ploše zas ikonu avg předem děkuji za odpověd

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

0x

přepnout se na dlaždice

napsat na klávesnici AVG
vpravo nahoře se objeví AVG...
pravým tlačítkem : Otevřít umístění souboru
pravým tl. : odseslat na plochu-vytvořit zástupce

max12
hodnocení

nic to nenašlo ale když dám programy a funkce tak to tam je není to odinstalovaný a tak když dám místní disk c tak to tam mám ale nemám to na ploše a nevím jak to avg spustit

max12
hodnocení

furt nic ale já jsem sem napsal že jsem to smazal ale ono to zmizlo samo nevíte proč najednou naploše ho nemám není to třeba tím že jsem si zapnul windows defender?

horak*

Windows Defender si převzal antivirovou správu (to je nově u Win 8.) a blokuje AVG. Mělo by to jít přepnout v nastavení Defenderu.
Defender sám odinstalovat nejde. Zůstal bych ale u Defenderu, ten uý není jen Antimalware ale i Antivir.

mcbain*
hodnocení

0x

Ve Windows 8 jděte na "normální" plochu (ne tu kosičkovanou), dole klikněte na žlutou složku, nahoře klikněte na šipku nahoru a jděte na Tento počítač - Disk C - Program Files - AVG a odtud si vytvořte nového zástupce tam, kam chcete.

Když to nepůjde jinak, tak si klikněte na ikonku AVG vpravo dole u hodin a dejte si programovou aktualizaci na verzi 2014. Máte to zdarma a ikonky se znovu vytvoří.

horak*

Ne to nepůjde. AVG je blokováno Win Defenderem.

max12
hodnocení

jak tedy vypnu windows defender

horak*

Sice nevím, proč chcete vypínat WD, ale takto :

Ovládací panely> Windows Defender> Nastavení> Ochrana v reálném čase> Vypnout
Možná potom bude nutno přeinstalovat AVG. Ale nechal bych stejně raději ten WD.

noval
hodnocení

jak přeinstaluji to avg

horak*

Vypnout Defender - viz můj popis v předchozím příspěvku. Spustit instalační balíček AVG. AVG by takto získal přednost, ale stále nechápu proč dávat AVG, když stejně účinný a méně zatěžující systém Defenderu je bez problému.
cnews.cz/...
pcworld.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]