Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátový tethering z PC - lze?

Od: zajda888® odpovědí: 4 změna:

Hezký den,

je možná následující varianta?

Příjem internetu z USB modemu připojeného k ntb (paketová data operátora),systém Win 8.1

Tohle připojení bych rád dostal dál,nejlépe bezdrátově,ale není podmínkou,do tabletu s Androidem.

Osobně bych řekl že ne,ale přešel jsem na Win 8 cca předevčírem,takže ještě nevím,jestli má nějakou vychytávku.

Moc díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

Musite z PC udelat hotspot a pripojeni k netu sdilet pomoci Wifi.

nejaky navod je zde lifehacker.com/... +- obmena menu pro WIN 8.1. nebo si nainstalujte virtual router virtualrouter.codeplex.co/...

hodnocení

Díky za ty odkazy,ten lifehacker mě odrazuje od návštěvy jen tím jménem...:) a virtualrouter mi píše při snaze nastartovat aplikaci:

"Rozhraní místní bezdrátové sítě není napájené a nepodporuje požadovanou operaci".

Tak nevím,jestli něco dělám špatně...

paw*
Tak na tom virtualhakerovi je navod, ne instalaace. Nemam to ozkoisene, ale hledejte na googlubpod hedlem "portable hotspot"
holy*

To rozhrani mi to pise taky ze nnei podporovane... snazim se uz dlouho prijit na to o co jde... ale nic ... a porad mi wifi hotspot udelat na Windows 8 nejde zkousel jsem to i rovnou z ntbk ale taky neslo kazdopadne vam by to jit mohlo zkuste podle navodu zde:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]