Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci si koupit Ps3, ale teď jsem zjistil, že jich je více. Našel jsem 12GB a 500GB. Chci se zeptat, jestli jediný rozdíl je v tom, že se do 500GB vejde více her, (ještě nikdy jsem PS neměl, takže si myslím že to označuje místo pro hry, tudíž kolik jich lze nainstalovat). a nebo je ještě nějáký jiný rozdíl. Děkuji
Těch 12 gb je pro systém a ulození pozic z her, nic dalšího pak do ps nevleze... Nicméně, někdo má v PS filmy, hudbu, a psStore lze stáhnout hry, nějaké demovky, fb, yutube app skype atd...
To vše zabírá místa pokud bude ps pouze na hry tak je asi lepší levnější 12gb verze, ta pamět bude asi typ flash takže bude o dost rychlejší než disk i když v rámci br mechaniky je to jedno... jinak ten disk je dalším zdrojem hluku a hlavně vybrací...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.