Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dneska jsem si koupil novou Pc skříň (Zalman Z11 Plus) a přehodil všechny komponenty ze staré skříně do nové. Ale nefunguje mi grafická karta (mám Nvidia GeForce GT440). Vůbec nevím čím to může být, jinak prosesor, zdroj a všechno běží normálně . Díky za odpověĎ...
Začal bych vyresetováním BIOSu desky, odpojením "zbytečných" komponent (nechat jen desku+CPU+RAM, grafiku a zdroj), ověřit si správnost zapojení vypínačů a panelu (problém v tlačítku RESET).
já ani víc věcí zapojených nemám, ale Resetnout pc nejde, nevím proč a vyresetovat BIOS, to se dělá jak?
Já bych s tím resetem počkal a prošel znovu osazení skříně. Je ta nová skříň i s novým zdrojem? Pokud ne, tak projít vše co má být připojeno. Tzn. zdroj a konektory do zákl.desky, domáčknutá grafika, paměti a kabely HDD, připojené ventilátorky. Ta grafika myslím nemá dodatečné napájení. To že nejde ventilátor grafiky ještě neznamená problém s grafikou. Ta se nerozběhne i v přápadě jakékoliv nesrovnalosti při bootování. No každopádně bych začal kontrolou kabelů a domáčknutím grafiky a pamětí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.