Nejste přihlášen/a.
Mám nějaké uložené hry v různých počítačových hrách. U některých her si je chci zálohovat a smazat. Ale u jedné hry doopravdy nevím, kde bych měl ty uložené pozice hledat. Zkoušel jsem v prohledávání, to je taková ta aplikace ve STARTU. Ale ten mi hledá jenom exe soubory, nehledá rozhodně všechno.
Pamatuju si, že u WINDOWS 98 mi to našlo i složky atd. ale u WINDOWS 7 nevím, jak to nastavit.
Znám název např. uložené pozice, takže jestli poradíte, jak hledat všechny typy, určitě to půjde.
Konkrétně se jedná o počítačovou hru War Leaders. Ale schopnost najít složku, nebo jednoduchý dokment by se mi hodila pro celou práci s počítačem. Vzpomínám si, že jsem jí potřeboval už víckrát.
Tak s tím hledánim obecně je to jednoduché. Nehledejte přes Start, ale použijte vyhledávač v okně vpravo nahoře. Ten najde cokoliv. Vlevo vyberete co chcete prohledat a pak napíšete hledanou frázi.
doplněno 28.07.14 15:10:Kdybyste věděl s jakou koncovkou v názvu se pozice ukládají, tak by bylo hledání jednoduché. Zadáte např. *.sav a najde to všechny soubory v PC s touto koncovkou.
doplněno 28.07.14 15:13:Některé hry mi savy ukládají do dokumentů.
doplněno 28.07.14 22:39:Když si otevřete jakékoliv okno, tak vedle adresního řádku (tam co je např. Počitač - Místní disk (C) ) tak hned vedle něj je kratší řádek a to je vyhledávač.
Obrázek vydá za tisíc slov.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.